Náměstek ministra životního prostředí tragicky zahynul

27.08.2012 9:09

O víkendu tragicky zahynul první náměstek ministra životního prostředí Jakub Kulíšek. Na ministerstvu byl zodpovědný za ekonomiku a politiku životního prostředí. ČTK o tom informoval mluvčí ministerstva Matyáš Vitík.

Náměstek ministra životního prostředí tragicky zahynul
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr životního prostředí Tomáš Chalupa

Nešťastná událost se podle Vitíka stala při sportu. Bylo mu 31 let.

Kulíšek byl do funkce jmenován loni v září. "Jakub byl spolehlivý a pracovitý manažer. Měl před sebou velkou kariéru. Vážil jsem si ho a jeho odchod je pro nás všechny velkou lidskou ztrátou. Byl to rovný chlap," uvedl ministr životního prostředí Tomáš Chalupa.

Kulíšek na místo náměstka, kde vystřídal Rut Bízkovou, přišel loni z funkce poradce ministra průmyslu a obchodu pro politiku hospodářské a sociální soudržnosti EU. Vystudoval Vysokou školu finanční a správní. Zabýval se poradenstvím v oblasti strukturálních fondů a politiky hospodářské a sociální soudržnosti EU, cestovním ruchem a projektovým řízením. Byl členem ODS.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem, čtk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…