Navrátilová u Tachecí: Budeme podporu platformy hledat dál

26.04.2012 20:03

Podle poslankyně Dagmar Navrátilové, nyní působící za platformu Karolíny Peake, bude platforma hledat podporu lidí i nadále. V první řadě musí ale přijít s jasnou vizí, se kterou budou pokračovat v případě, že dostanou v pátek při hlasování o nedůvěře zelenou.

Navrátilová u Tachecí: Budeme podporu platformy hledat dál
Foto: Tino Kratochvíl
Popisek: Dagmar Navrátilová

Podle Navrátilové si muže být Peake v pátek, to se bude hlasovat o důvěře dosavadní vlády, jistá podporou osmi poslanců, kteří jsou členy její platformy. Krom toho podporu přislíbili i tři poslanci z Věcí veřejných. Sama tomu ale moc věřit nechce. „Uvěřím, až to uvidím na světelné tabuli,“ prohlásila ve Faktech Barbory Tachecí na TV Prima Family. Jestliže bude v pátek vládě vyslovena důvěra, vládní program se podle Navrátilové měnit nebude.

Dále se zmínila, že o skutečnosti zúžení mandátu o křeslo ministerstva školství budou muset ještě jednat. „Spekulace se objevují, protože jsme dnes slabší. Dobrovolně se ho nevzdáváme, ale jsme připraveni jednat a nevyhrocovat situaci,“ prohlásila Navrátilová u Tachecí.

I když jsem z VV odešla, jsem jim vděčná

Hlavním důvodem pro odchod Navrátilové z VV byly podle ní nedělní Otázky Václava Moravce. „Z médií jsem se dozvěděla, že Bárta bude kandidovat na hejtmana plzeňského kraje,“ zdůraznila gesto odsouzeného Bárty. Podle ní to bylo další nedodržení slibu. I přesto ale cítí vůči VV určitý dluh. Díky nim je totiž v parlamentu, prohlásila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…