Nejhloupější volební slogany má ČSSD, ukazuje anketa

13.10.2012 17:16

Všichni známe předvolební slogany. Strany se s jejich pomocí snaží oslovit a mobilizovat občany, aby tito přišli k volebním urnám a odevzdali svůj hlas právě jim. Anketa ukázala, který z předvolebních sloganů považují lidí za nejhloupější. Vede ČSSD.

Nejhloupější volební slogany má ČSSD, ukazuje anketa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost

Před každými volbami se u silnic objeví billboardy s řadou předvolebních sloganů. Zdá se sice, že před těmito volbami strany výrazně šetřily a předvolebních plakátů bylo k vidění výrazně méně, než např. před posledními volbami do sněmovny. ale i tak byla k vidění řada sloganů. Server Lidovky.cz v této spojitosti zveřejnil anketu o nejhloupější předvolební slogan.

ČSSD získala i stovky negativních hlasů

Slogan sociálních demokratů Spravedlivé = Reformy ČSSD označilo za nejhloupější přes 700 čtenářů. Na Druhém místě se umístil přímo předseda této strany Bohuslav Sobotka, který na plakátech hlásal: Zasloužíme si lepší budoucnost! 12 a 13. října vyjádřete nedůvěru Nečasově vládě! Tento výrok za nejhloupější považovalo 122 občanů účastnících se ankety.

Okolo stovky hlasů pak obdržely ještě tři výroky komunistických politiků. Ostatní slogany se stovce ani zdaleka nepřiblížily.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…