Někteří politici dělají z lidí blbce, postěžoval si Gazdík

27.09.2016 18:24

Úřadující předseda Starostů a nezávislých Petr Gazdík zavítal do úterní Kauzy dne na Rádiu Impuls. Vysvětlil, jaké své role považuje za nejzásadnější. Rýpl si do svých politických oponentů, že dělají z voličů blbce. Vysvětlil také, proč v Jihomoravském kraji žalovali Starostové TOP 09.

Někteří politici dělají z lidí blbce, postěžoval si Gazdík
Foto: Daniela Černá
Popisek: Exposlanec Petr Gazdík

„Moje nejdůležitější funkce je otec a manžel čtyř dětí,“ zahájil Gazdík. Denně spí sedm až osm hodin, a to i přestože pracuje jako poslanec s plným nasazením. „Na rozdíl od mnoha jiných kolegů ty zákony čtu,“ pochválil sám sebe. Jiní politici prý dělají z voličů blbce. Když třeba SPO Jana Veleby slibuje, že zatočí s koncesionářskými poplatky. „To jsou věci, které z kraje nezařídíte. Proto si trvám na tom, že někteří politici dělají z voličů blbce,“ přisadil si zostra.

S jednou politickou stranou se vydali pánové i k soudu. V Jihomoravském kraji totiž používá TOP 09 slogan „S podporou Starostů", ale v tomto kraji netáhnou TOP 09 a Starostové za jeden provaz. TOP 09 se však brání, že jejich sněmovní kolegové nemají na slovo „starostové“ výsadní právo. Prozradil také, že by na krajské úrovni Starostové mohli jít i do koalic s hnutím ANO, protože Babišovu stranu nepovažuje za extremistickou. Nelíbí se mu sice elektronická evidence tržeb, která podle jeho názoru může zlikvidovat malé živnostníky, ale kraje o zavedení EET nerozhodují, takže by to nespojoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…