Nová kniha premiéra má název „Sdílejte, než to zakážou!“

15.07.2021 22:01 | Bleskově

První knížku Andreje Babiše četlo víc než 400 000 lidí. Teď vydává novou. Pojmenoval ji provokativně Sdílejte, než to zakážou! a je v ní naprosto přesný. Takový, jak ho prý znáte. Říká věci tvrdě a nekompromisně. „Knížka vypadá nádherně a dost lidí z ní bude na prášky,“ popisuje oficiální anotace, kterou mají PL k dispozici.

Nová kniha premiéra má název „Sdílejte, než to zakážou!“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Kdo jsou všechny ženy Andreje Babiše? Jak ho „odměnil“ učitel hudební výchovy za jeho falešné zpívání? Jaký nový státní svátek by chtěl zavést? Co chce udělat pro české maminky a babičky? Jak chce zvýšit porodnost tak, abychom nestárli a nevymírali? Jak dosáhne toho, že metr nového bytu v ČR bude stát 16 000 korun? Jak plánuje ochránit naši zemi s pomocí nového utajovaného projektu naší armády? Jak chce obnovit naši zemi po covidu? Ty hlavní věci na pouhé jedné A4. Žádné okecávání. Jednoduchý plán. Proč jsou podle něj Piráti zrádci naší země a také největší nebezpečí, které nám teď hrozí? Jak bude bránit naše národní zájmy?

To všechno, a ještě mnohem víc teď vychází na 450 stránkách malého paperbacku, včetně velké barevné fotografické přílohy s několika dosud nepublikovanými snímky.

Už dnes jako elektronická kniha ve formátu EPUB, MOBI a PDF, brzy i jako audiokniha, a v srpnu bude dostupná v tištěné verzi v nákladu 300 000 výtisků. Hnutí ANO k vydání knížky právě spouští kampaň jak na internetu, tak v outdooru.

Jak ukazují aktuální trendy preferencí, vládnoucí ANO znovu nabírá na síle a dostává se na první místo obliby mezi voliči. Poslední tři měsíce první Piráti klesli o jednu příčku. Není tak vyloučeno, že Andrej Babiš bude sestavovat kabinet taky po podzimních sněmovních volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…