Okamura je zděšen: Posloucháme muslima, že máme být vstřícní k imigraci muslimů do Evropy. To je konec!

14.05.2015 20:42

Plány Evropské komise na přidělování imigrantů jednotlivým zemím kritizuje na svém facebookovém profilu poslanec Tomio Okamura. Zaujalo jej už to, že EK tak reagovala na kritiku vysokého komisaře OSN pro lidská práva Zajda Raada Husajna.

Okamura je zděšen: Posloucháme muslima, že máme být vstřícní k imigraci muslimů do Evropy. To je konec!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ten prý řekl, že EU by měla imigranty vítat, a ne je držet za hranicemi. „Takže posloucháme muslima, že máme být vstřícní k imigraci muslimů do Evropy? A ještě to sami zaplatit? Tak to je konec…,“ povzdechl si Okamura.

Podle něj je jedinou možností, jak zabránit přílivu afrických a arabských ilegálních imigrantů do ČR, celostátní referendum. „Bohužel však můj návrh ústavního zákona o celostátním referendu vloni Poslanecká sněmovna zamítla hlasy ČSSD, ANO, KDU-ČSL, TOP 09 a ODS. Takže tyto strany vzaly lidem možnost se jakkoli bránit proti zvůli politiků,“ tvrdí Okamura.

České europoslance, kteří minulý měsíc hlasovali v Evropském parlamentu pro rezoluci, jež bude legálně rozdělovat ilegální imigranty po celé EU, ostře kritizoval. Jejich krok prý hraničí s vlastizradou. A o které europoslance mělo jít? Měli být z ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09...

„Nejsem necita, ale na to prostě nemáme,“ uvedl Okamura s tím, že výsledkem přílivu uprchlíků do Evropy bude jen sociální pnutí a velké problémy. „Náš stát i EU jsou zadlužené až po uši, nemáme kvůli hospodaření dosavadních vlád peníze na důchody, na nemocné děti se sbírají plastová víčka. Podle policejních statistik stoupá za současné vlády v ČR kriminalita cizinců. A ještě budeme přijímat a živit ilegální imigranty z Afriky či Arábie?“ rozčiluje se politik.

Dodal, že chování Evropské unie je plíživým bouráním naší státnosti, ke kterému žádná vláda ani poslanci nedostali od občanů mandát.

Kompletní text Tomia Okamury:

To je děsivé – právě čtu, že Evropská komise představí evropský program pro imigraci do EU na základě kritiky vysokého komisaře OSN pro lidská práva Zajda Raada Husajna (!!), který řekl, že EU by měla imigranty vítat a ne je držet za hranicemi. Takže posloucháme muslima, že máme být vstřícní k imigraci muslimů do Evropy? A ještě to sami zaplatit? Tak to je konec…

EU nám nutí kvóty a jedinou variantou, jak zabránit přílivu afrických a arabských ilegálních imigrantů do ČR, je celostátní referendum. Bohužel však můj návrh ústavního zákona o celostátním referendu vloni Poslanecká sněmovna zamítla hlasy ČSSD, ANO, KDU-ČSL, TOP09 a ODS. Takže tyto strany vzaly lidem možnost se jakkoli bránit proti zvůli politiků. Zapamatujte si to! A neskočte jim zase ve volbách na lep!

Já jsem samozřejmě od počátku absolutně proti přílivu imigrantů do ČR. Ale jak víte, první krok, který hraničí s vlastizradou, již udělali minulý měsíc čeští europoslanci za ČSSD, KDU-ČSL, TOP09 a další, když hlasovali v Evropském parlamentu pro rezoluci, která bude legálně rozdělovat ilegální imigranty po celé EU. Rezoluce byla i díky jejich hlasům většinově v Evropském parlamentu odsouhlasena. Evropská unie by tak měla zavést kvóty pro přijímání ilegálních imigrantů jednotlivými zeměmi EU a všechny země mají věnovat více prostředků na pomoc imigrantům. Celou rezoluci Evropského parlamentu finálně podpořil i šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker.

Nejsem necita, ale na to prostě nemáme. Výsledkem bude jen sociální pnutí a velké problémy. Náš stát i EU jsou zadlužené až po uši, nemáme kvůli hospodaření dosavadních vlád peníze na důchody, na nemocné děti se sbírají plastová víčka. Podle policejních statistik stoupá za současné vlády v ČR kriminalita cizinců. A ještě budeme přijímat a živit ilegální imigranty z Afriky či Arábie? Do těchto plánů zapadá i aktuální vládní návrh, aby měli nově i cizinci z třetích zemí, kteří u nás žijí a nemají občanství, volební právo. Je vidět, že vládní strany hledají hlasy kde můžou. Já s tím samozřejmě zásadně nesouhlasím.

Proboha, proč jste před rokem volili do Evropského parlamentu takové kandidáty?

Já jsem jako jediný parlamentní politik vloni upozorňoval na nebezpečí imigrantů, byl jsem za to popliván médii i ostatními politiky včetně dnešních pučistů v Úsvitu, udělali ze mne xenofoba či dokonce rasistu – a do roka a do dne došlo na moje slova.

Chování Evropské unie je plíživým bouráním naší státnosti, ke kterému žádná vláda ani poslanci nedostali od občanů mandát.

Česká republika je zem naše, pány v této zemi jsou čeští občané a my se nesmíme stydět nahlas říct: "Je to naše země a my budeme rozhodovat, koho do svého domova pozveme a koho ne". O tom nikdy nemůže a nesmí rozhodovat bruselská komise.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…