Okamura u Krause: Mladí neobdivují pracovitost, ale souložící exhibicionisty

11.05.2012 22:53

Tomio Okamura sklízel v Show Jana Krause potlesk. Hodnotil funkce prezidenta a hájení práv občanů, justici, ale i vzory mladých. Podle něj už jen málo dospívajících ví, kdo je to Věra Čáslavská, zato znají leckteré „souložící exhibicionisty“.

Okamura u Krause: Mladí neobdivují pracovitost, ale souložící exhibicionisty
Foto: hns
Popisek: Tomio Okamura

Dokud nebude idolem Čechů pracovitost a podobné vlastnosti, nemůže se v zemi moc věcí změnit, míní Tomio Okamura. V Show Jana Krause vyprávěl, jak byl na jedné školní besedě. „Já jsem se ptal, jestli vědí, kdo je to Věra Čáslavská. A to nevěděli. Zato věděli nějaké jméno z Hotelu Paradise,“ navážel se do pořadu TV Prima, která tuto talk show vysílá. Připojil se i sám moderátor Kraus: „Ten pořad je vlastně sexuální přípravka, tak se nedivte.“

Prezident? Zatím ne

Podnikatel se však věnoval nejen společenským otázkám, ale i politickým. Moderátor se ho totiž ptal na kandidaturu na prezidenta. „Samozřejmě, že jsem se nad tím zamyslet musel…“ zaváhal Okamura. Kandidaturu na hlavu České republiky ale nakonec odmítl.

Přesto má na funkci prezidenta jasný názor. Především by měl mnohem více zasahovat do právních problémů – například by měl udělit milost řidiči Smetanovi, který přikresloval tykadla na politické billboardy.



Trestat soudce

„Justice je nezávislá? O tom nejsem přesvědčen,“ prohlásil na adresu soudců. Kdyby on byl prezidentem, sáhnul by k větším trestům v případě jejich pochybení. Když soudce neprávem odsoudí člověka na pět let vězení, sám by měl jít do žaláře na stejnou dobu.

Na prezidenta tak kandidovat nebude, dost možná se ale jeho jméno objeví v podzimních senátních volbách. „Vážně zvažuju, že bych kandidoval jako nezávislý do Senátu, rozhodnu se do měsíce,“ dodal Okamura. Podle něj totiž existují i slušní politici, tak proč by nemohl být jedním z nich.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…