Opravdu ošklivý výsměch Martinu Komárkovi od jeho bývalého nadřízeného. Prý vážně věří, že Babiš je bůh

22.05.2015 15:34

Pavel Šafr, šéfredaktor serveru Svobodneforum.cz si na svém facebookovém profilu s chutí sobě známou rýpl do svého bývalého podřízeného, novináře a poslance ANO Martina Komárka, v jehož víře v Andreje Babiše vidí náboženský podtext.

Opravdu ošklivý výsměch Martinu Komárkovi od jeho bývalého nadřízeného. Prý vážně věří, že Babiš je bůh
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Martin Komárek v Ostravě.

„Dneska se mi Martin Komárek při jakési náhodné příležitosti svěřil, že věří v Boha. Řekl, že jeho šéfem není ve skutečnosti Babiš, ale Bůh. Z jeho následujících výroků mi došlo, že pro Martina jde o shodnou bytost,“ píše na svém profilu ironický Šafr, který naráží na to, že se o Babišových novinářích říká, že jsou mu poplatní.

Šafr jde ale ještě dál a snaží se ve svém popíchnutí ukázat Komárkovo hluboké přesvědčení. „Martin je totiž v podstatě hluboce věřící člověk. Již jako mladý novinář hluboce věřil v myšlenku komunismu a články o Klementu Gottwaldovi psal opravdu srdcem,“ napsal Šafr, který patří mezi nejostřejší Babišovy kritiky na svůj profil. Po revoluci podle něj Komárek uvěřil ve Václava Havla a po pár letech pak ve Václava Klause. Ani to však podle šéfredaktora Svobodného fóra není všechno.

„Jeho vztah k Andrejovi má hluboce náboženský charakter. Věří v jeho vykupitelskou misi, věří v jeho morální bezúhonnost při vytunelování Petrimexu, věří v jeho poselství boje ztělesněného Dobra s korupcí, věří ve Vodňanské kuře, v nezávislost Babišových médií, v demokratickou podstatu hnutí ANO a v transsubstanciaci (teologický pojem pro proměnění) estébáka v ryzího havlovce,“ závidí očividně Šafr Komárkovi víru.

„Měl jsem dojem, že věří i v neposkvrněné početí Andreje Babiše a že je Andrej vlastně Boží syn,“ vysmívá se Šafr se škodolibostí Komárkovi. Šafr sám sebe vidí jako někoho, kdo se Babiše snaží ukřižovat. „On ale vstane slavně z mrtvých a vstoupí na nebesa,“ řadí Šafr ministra financí vedle Ježíše Krista.

„Mám moc rád Martina Komárka, protože mám slabost pro hluboce věřící lidi. Zcela chápu, že se stal ministrovým ministrantem,“ píše Šafr a na závěr dodává: „Zpívám si v duchu Te Deum laudamus a myslím na to, že Bibli určitě napsal samotný Babiš. Chudák má jen konflikt zájmů, že je zároveň Bůh a zároveň člověk. Ale to měl už Kristus. Tak co…,“ končí Šafr své vyznání.

Z Facebooku Pavla Šafra:

Dneska se mi Martin Komárek při jakési náhodné přiležitosti, svěřil, že věří v boha. Řekl, že jeho šéfem není ve skutečnosti Babiš, ale bůh. Z jeho následujících výroků mi došlo, že pro Martina jde o shodnou bytost. Martin je totiž v podstatě hluboce věřící člověk. Již jako mladý novinář hluboce věřil v myšlenku komunismu a články o Klementu Gottwaldovi psal opravdu srdcem. Po revoluci uvěřil ve Václava Havla a po pár letech uvěřil ve Václava Klause. Po etapě jistého deficitu víry uvěřil v Andreje Babiše. Jeho vztah k Andrejovi má hluboce náboženský charakter. Věří v jeho vykupitelskou misi, věří v jeho morální bezúhonnost při vytunelování Petrimexu, věří v jeho poselství boje ztělesněného Dobra s korupcí, věří ve Vodňanské kuře, v nezávislost Babišových médií, v demokratickou podstatu hnutí ANO a v transubstanciaci (teologický pojem pro proměnění) estébáka v ryzího havlovce.
Měl jsem dojem, že věří i v neposkvrněné početí Andreje Babiše a že je Andrej vlastně boží syn. Já se ho prý snažím ukřižovat, ale on vstane slavně z mrtvých a vstoupí na nebesa. Mám moc rád Martina Komárka, protože mám slabost pro hluboce věřící lidi. Zcela chápu, že se stal ministrovým ministrantem. Zpívám si v duchu Te Deum laudamus a myslím na to, že Bibli určitě napsal samotný Babiš. Chudák má jen konflikt zájmů, že je zároveň bůh a zároveň člověk. Ale to měl už Kristus. Tak co..

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…