Paní Babišová dala otevřený rozhovor časopisu. A mezi regály zažila...

18.11.2013 8:32

Monika Babišová se dostala do centra pozornosti. Jako partnerka Andreje Babiše, miliardáře a šéfa hnutí ANO, které se dostalo do Poslanecké sněmovny, je v hledáčku médií i veřejnosti. V rozhovoru pro časopis Týden prozradila, že má ráda módu a luxusní kabelky, bulvární deník Blesk ji zase provázel při běžných nákupech.

Paní Babišová dala otevřený rozhovor časopisu. A mezi regály zažila...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš s družkou Monikou slaví volební úspěch

Monika Babišová se po vstupu svého manžela Andreje Babiše na politickou scénu dostala do centra pozornosti médií i veřejnosti. Coby žena miliardáře, musela se vypořádat s nařčením, že je zlatokopka. "Jsem zvyklá, že si to lidi myslí. Je o dvacet let starší, takže to je asi první věc, která lidi napadne," směje se tomu v rozhovoru pro časopis Týden.

Partnerka druhého nejbohatšího Čecha prozradila, že kvůli nové roli se nehodlá měnit nebo být mediálně aktivní, nepřemýšlí ani o tom, že by spolupracovala s poradci. Dál se hodlá věnovat své práci, kterou je navrhování interiérů. "Také si nemyslím, že by po mně Andrej roli 'ženy politika' vyžadoval," dodává.

Už si nemyslí, že je blázen

O tom, že se chce její muž angažovat v politice, se Babišová dozvěděla těsně před založením hnutí ANO. "Hlavně chci říct, že jsem postupně pochopila, proč to dělá a co chce s hnutím dokázat. Už si tudíž nemyslím, že je blázen, ale držím mu palce," prohlásila v rozhovoru pro Týden.

Jako asi každá žena má i Monika Babišová ráda módu, ačkoli její styl média kritizovala. Kvůli módní policii ale svoji garderobu prý rozhodně měnit nehodlá. Pokud je něco, na čem vyloženě "ulítává", pak jsou to luxusní kabelky.

Monika v rozhovoru také prozradila, že ačkoli se kolem jejího partnera točí spousta krásných žen, nemá důvod žárlit. "Vím, že mě miluje, a já jeho," říká pevně.

Nákupy v supermarketu

Bulvární deník Blesk zase Moniku Babišovou sledoval při běžných nákupech v pražském supermarketu "mezi obyčejnými smrtelníky", jak list píše. Působila prý nenápadně, nakupovala potraviny do domácnosti, za které zaplatila asi 1800 korun, jak poté na dotaz Blesku sama prozradila.

Kromě toho, že obstarala nákup pro svoji domácnost, zúčastnila se také charitativní akce, v jejímž rámci nakoupila základní potraviny a věnovala je potřebným. "S plnou papírovou taškou nasedla do luxusního bílého mercedesu s řidičem a odjela domů. Celý nákup pro rodinu na několik dní trval asi půl hodiny," shrnul Blesk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…