Paroubek byl proti mně, protože jsem se přestala hodit, myslí si Benešová

02.03.2013 17:40

Místopředsedkyně ČSSD Marie Benešová přišla do pořadu Pressklub na Frekvenci 1. Hovořila o výsledku první přímé prezidentské volby, ale i o svém vztahu s expředsedou ČSSD Jiřím Paroubkem.

Paroubek byl proti mně, protože jsem se přestala hodit, myslí si Benešová
Foto: ČSSD
Popisek: Ministryně spravedlnosti Marie Benešová

Benešová znovu kandiduje na místopředsedkyni strany, velkou kampaň ale nerozjela. „Já mám ve straně specifické postavení. Mě ta politická práce neživí, je to pro mě vedlejší život. Mám občanské povolání advokátka. Těžko tedy mohu objíždět konference například v době, kdy mám nějaké líčení u soudu,“ objasnila.

Paroubek nás zklamal

Benešová momentálně nemá příliš dobrý vztah s expremiérem Jiřím Paroubkem. “On mě oslovil poté, co mě jeho vláda odvolala z funkce nejvyšší státní zástupkyně, jestli bych chtěla dělat stínovou ministryni spravedlnosti,” vysvětlila. “Nevím, proč jsem se poté stala nežádoucí,” dodala. Podle Benešové se Paroubkovi prostě přestala hodit.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Právě bývalý předseda strany Benešovou velmi zklamal, stejně jako některé její spolustraníky. “Něco jiného říkal a něco jiného konal,” uvedla místopředsedkyně ČSSD s tím, že už se k Paroubkovi dale vyjadřovat nechce, jelikož on má svoji vlastní stranu NS-LEV 21.

Místopředsedkyně ČSSD při prezidentské volbě podpořila vítěze Miloše Zemana na úkor kandidáta své strany Jiřího Dienstbiera. “Osobně jsem ráda, že je Miloš Zeman prezidentem,” prohlásila Benešová.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…