Paroubková popisuje svatbu: Jak si netvor vzal krásku

30.11.2010 20:15

Server Vaševěc.cz zveřejnil jednu kapitolu z knihy Petry Paroubkové. Tu, která popisuje, jak si vzala svého chotě. Neboli: jak si kráska vzala netvora.

Paroubková popisuje svatbu: Jak si netvor vzal krásku

Petra Paroubková si v podstatě celou kapitolu stěžuje na novináře, o samotném obřadu, přípravách nebo pocitech, které snoubenci prožívali, mlčí. Přitom nejčastěji právě o tom bývají paměti a biografie.

Paroubková popisuje, jak se její tehdy nastávající stal kvůli "pravicovým" médiím doslova netvorem a když si chtěl vzít neznámou krásku, hned byli reportéři v pohotovosti.

"Možná má pravdu můj muž, když říká, že někteří měli smutné dětství. Nebo je to ještě jednodušší. Sami novináři přiznávají, že média potřebují svého otloukánka. V té době to byl Jiří Paroubek. Celé roky neustále pracovali na vytváření jeho strašidelného mediálního obrazu. V čase naší svatby už z něj byl veřejný zachmuřený bubák. Téměř netvor. A najednou se začala plnit stará dobrá pohádka. Po boku netvora se objevila kráska," píše Paroubková.

Vždy jsem byla ta špatná

Paroubková líčí, kterak ať už udělala cokoli, byla vždy řádně zkritizovaná a ponížená. Od dětství, přes profesi a vkus na oblečení až po datum svatby. A ačkoli ta byla vlastně skromná (stála jen miliony), bulvár si ji "hrozně podal".

"Když to srovnám s megalomanskou svatbou Víta Bárty (svatební oznámení s fotkou snoubenců shovívavě pohlížejících na budovu vlády, let balonem, výstřely z děla, vypouštění lampionů apod. jsou dle arbitrů elegance vkusným a lidovým zážitkem) v napoleonovském stylu, jsem ráda, že naše média zase jednou nezklamala. Nás by za podobné výstřelky nechala vystavit na pranýři a přinejmenším ukamenovat. Jako hodná holka jsem si tudíž vzala ponaučení, a pokud se s Jiřím rozhodneme obnovit slib, budeme mít oznámení se shovívavým pohledem alespoň na budovu OSN, poletíme tryskáčem, vystřelíme z ponorky a budeme vypouštět holubice míru. A vše to provedeme v kempu na břehu Vltavy."

Čtěte:

Paroubková není Moravia, Škromacha zatím nevzrušila

Paroubková o vrahovi: Vnucoval se, opíjel a mluvil o Talmanové

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…