Paroubkův manažer Benda? Prý gauner ze severu

10.05.2012 12:02

Petr Gandalovič, Patrik Oulický a Petr Benda jsou podle čtvrtečního Blesku gauneři ze severu. Exministra pro místní rozvoj a dva podnikatele spojily jejich aktivity a údajná pověst.

Paroubkův manažer Benda? Prý gauner ze severu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební manažer NS-LEV21 Petr Benda

Petr Gandalovič (ODS) se tak podle Blesku proslavil náborem černých duší, které do občanských demokratů dostával muž známý jako velrybář. Gandalovičovi údajně těchto necelých 400 lidí pomohlo k zisku místopředsednického postu ve vedení strany.

Patrik Oulický, který je taktéž blízký ODS, je prý spojován s "velkými kšefty". Za kmotra ho označil expremiér a bývalý předseda ODS Mirek Topolánek. Třetím zmíněným je volební manažer NS-LEV21 Petr Benda. Ten prý nejprve začal s diskotékami, posléze se stal nepostradatelným pro Jiřího Paroubka. Blesk svůj materiál označil podtitulem "Gauneři Česka patří do basy".

Doplňme, že Patrik Oulický stále podniká, Petr Benda je volební manažer Paroubkovy nové strany a Petr Gandalovič je od roku 2011 velvyslancem České republiky v USA.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…