Pavel Novotný ke Slovence, která pomočila Korán. Raději nečtěte

20.02.2017 18:26

Ke kauze mladé Slovenky Adriany Melekové alias Sheily S., jež je ve slovenské vazbě za to, že pomočila a zapálila Korán, se vyjádřil exkluzivně pro ParlamentníListy.cz bulvární novinář Pavel Novotný.

Pavel Novotný ke Slovence, která pomočila Korán. Raději nečtěte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Je smutné, kdo všechno dnes dostává prostor na internetu a vůbec ve sdělovacích prostředcích,“ posteskl si úvodem Pavel Novotný. Podle něj má 24letá žena z Ružomberoka inteligenční kvocient někde mezi prvokem a nějakým primitvnějším druhem mořské řasy. 

„Takoví by skutečně neměli mít různá práva, já nevím, třeba volební, nebo projevovat se na Facebooku. Sice by pak volila jen desetina původně oprávněných a vy byste neměli z čeho žít, ale zase by tu nebyl na Hradě Zeman, Okamura by byl pořád v cestovce a tato bytost by byla tam, kam patří, tedy v kleci...,“ zkonstatoval jasně Novotný. Ti, kdo to schvalují, jsou podle něj jen stejně postižení orangutani, kteří jen na podobnou akci nemají koule. „Protože jsou to ještě navíc zbabělci a přizdisráči,“ dodal.

„Tohle je jenom blbka, co se na sebe snaží upozornit. Takové bych mlátil, a uvědomme si, že vyměnit Slovensko tu krávu za tři syrské ekonomické uprchlice, hodně získá...,“ uzavřel s drastickým návrhem trestu: „Je mi líto, že i u nás jsou podobní lidé volně na svobodě, a nejraději bych pomočil je. Kdyby za každého takového kreténa a islamofoba přišlo pět černoušků, bylo by republice určitě lépe.“

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Pavel Novotný se na sebe nebojí upozornit žádným způsobem, což ostatně ukázal i v minulých dnech, kdy na svůj facebookový profil umístil svůj zpěv – nebo spíše svérázně přednesl duet z opery Lovci perel od George Bizeta. 

„Sám doma, a tedy si mohu libovolně pět. Moje paní nesnáší, když pěji, zejména operu, kterou mám rád, a zejména Verdiho si rád zabroukám, a co? Slyšet Bizet, regulérně se z mých Lovců perel posere, a případným sejčkům bych rád vzkázal, že to jsem ještě nachlazený!!! Že nejsem úplně marný?“ napsal ke svému videu.

Celé vyjádření Pavla Novotného:

Je smutné, kdo všechno dnes dostává prostor na Internetu a vůbec ve sdělovacích prostředcích. Podívejte, ta Slovenka má nade vši pochybnost inteligenční kvocient někde mezi prvokem a nějakým primitivějším druhem mořské řady a takoví by skutečně neměli mít různá práva, já nevím třeba volební, nebo projevovat se na Facebooku. Sice by pak volila jen desetina původbě oprávněných a vy byste neměli z čeho žít, ale zase by tu nebyl na hradě Zeman, Okamura by byl pořád v cestovce a tato bytost by byla tam, kam patří, tedy v kleci.... Jistě, najdou se i tací, co její čin schvalují, ale to jsou zase jen stejně postižení orangutani, kteří navíc, narozdíl od ní, na podobnou akci nemají koule, protože jsou to ještě navíc zbabělci a přizdisráči. Tohle jej jenom blbka, co se na sebe snaží upozornit. Takové bych mlátil a uvědomme si, že vyměnit SLovensko tu krávu za tři syrskéekonomické uprchlice, hodně získá... Je mi lito, že i u nás jsou podobní lidé volně na svobodě a nejraději bych pomočil je. Kdyby za každého takového kreténa a ismamofoba přišlo pět černoušků, bylo by republice určitě lépe.?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …