Peake sdělila intimní detaily: Proč je tak štíhlá? A jaký je její manžel?

18.10.2013 10:36

Bývalá vicepremiérka Karolína Peake, jež se rozhodla rezignovat na svou funkci předsedkyně strany LIDEM, kterou zakládala, a věnovat se své rodině, si nyní užívá volna a promýšlí plány do budoucna. V rozhovoru pro bulvární server Spy.cz hovořila o svém odchodu z vysoké politiky i svém soukromí.

Peake sdělila intimní detaily: Proč je tak štíhlá? A jaký je její manžel?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake

Karolína Peake si nyní užívá volno, jak dlouho to bude, ale neví. "Asi bych nechtěla říct, že jsem politiku pověsila na hřebík. Já vždycky po politice nebo veřejném životě šilhat budu, vždycky jsem k tomu tu tendenci měla," říká s tím, že se možná nějak prosadí příští rok v komunální politice.

Prozatím zaměstnání neshání, majetkové poměry rodiny jsou dobré, jak sama říká. Užívá si chvíle s rodinou, učí se s dětmi, vaří a peče. Kvůli práci v Parlamentu to zanedbávala, i když se všechny povinnosti snažila prý nějak zkombinovat. "Ale musím říct, že kluci mi vždycky dávali najevo, že bych tady měla být více, že ta politika je pěkná blbost a ať už toho nechám," připouští Peake, nyní máma na plný úvazek.

Manžel Charles Peake prý byl tím, kdo ji v politice nejvíce podporoval. Chtěl s ní dokonce přímo spolupracovat, ale to Peake odmítla, protože je dominantní osobnost a chtěl by prý všemu šéfovat. Rozhodně ale nejde o nějakého despotu.

Manžel je romantik

Řeč přišla v této souvislosti i na intimní záležitosti a Peake byla velmi otevřená. Po chvíli smíchu a přemýšlení měla jasnou odpověď. "Milenec je můj manžel výborný. Můžu doporučit!" řekla. A přiznala, že doma na stěně visí jedna z fotek z kampaně Věcí veřejných, kde pózovala v plavkách. Kromě toho uvedla, že manžel je na české poměry velmi romanticky založený.

Peake prozradila i to, jak si udržuje svoji štíhlou postavu. Částečně na tom sice má zásluhu genetika, kromě toho ale prý ráda chodí na svižné procházky a třikrát týdně doma cvičí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…