Podpořte Trumpa, nebo se odstěhujte z USA, udeřil známý umělec

23.12.2018 8:10

Ex-kytarista kapely KISS Paul Daniel „Ace“ Frehley má za to, že každý americký vlastenec musí podporovat současného prezidenta Spojených států Donalda Trumpa. Pokud se najde Američan, který to odmítne, má se ze Spojených států odstěhovat.

Podpořte Trumpa, nebo se odstěhujte z USA, udeřil známý umělec
Foto: Repro Youtube Bílého domu
Popisek: Donald Trump se obouvá do "drzého" novináře

Server The Hill s odvoláním na další zdroje představil veřejnosti názor ex-kytaristy slavných „KISSáků“ Ace Frehleyho. Ten se domnívá, že by každý občan Spojených států měl neochvějně stát za svým 45. prezidentem Donaldem Trumpem. Pokud někdo odmítá stát za svým prezidentem, měl by se odstěhovat.

Anketa

Myslíte, že se v roce 2019 budeme mít lépe než v tomto končícím roce?

23%
77%
hlasovalo: 18948 lidí

„Nenávidím politiku,“ oznámil bez servítek sedmašedesátiletý kytarista a zpěvák. „Nemám rád řeči o politice a myslím si, že se nemá míchat politika s hudbou. Nemám rád zpěváky, kteří se o prezidentovi vyjadřují a kritizují ho,“ pokračoval hudebník.

Ace Frehley má za to, že je tu od toho, aby bavil lidi, aby psal písničky a zpíval je, ne aby mluvil o politice. Ale když už by se měl k politice přece jen vyjádřit, vyzval by Američany, aby stáli za svým prezidentem, „ať už ho milují nebo nenávidí“.

„Byl zvolen. Pro nás všechny platí Ústava Spojených států a ať už zvoleného prezidenta milujeme nebo nenávidíme, měli bychom ho podpořit. Nebo se odstěhovat do jiné země,“ zdůraznil ikonický umělec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…