Politici mají strach z hněvu lidí. Zde jsou jasné důkazy. Třeba americký ministr Kerry...

31.08.2016 22:05

„Možná by nám všem média udělala službu, kdyby o teroristech tolik nepsala. Lidé by nevěděli, co se děje,“ pravil při návštěvě Bangladéše americký ministr zahraničí John Kerry. Komentátor Daniel Kaiser k tomu v textu pro Echo24.cz doplňuje, že člen americké vlády odhalil bezradnost Západu v dnešní době.

Politici mají strach z hněvu lidí. Zde jsou jasné důkazy. Třeba americký ministr Kerry...
Foto: archiv
Popisek: Sergej Lavrov a John Kerry

Když došlo k útoku v Ansbachu, k útoku v Nice či nedávno k útoku v Toulouse, v médiích se mluví o tom, že agresoři byli nějak psychicky poznamenaní. Snaží se tím zakrýt fakt, že útoky byly páchány ve jménu islámské víry. Západní společnosti se tak podle Kaisera podsouvá názor, že muslimové páchající útoky jsou psychicky narušení, zatímco ti hodní muslimové v žádném případě narušení nejsou.

„Je to vlastně neuctivé k duševně nemocným, které ani nenapadne jít a bodat do lidí. Je to samozřejmě neúnosné a praktika svádět všechen terorismus a islámský fanatismus v Evropě na psychickou poruchu už se stala předmětem lidového humoru,“ píše Kaiser.

Celý text najdete zde.

Tato snaha jen dokazuje, jak bezradný je Západ v měnícím se světě. Západní lídři se odvolávkami na psychické poruchy snaží zakrýt vlastní selhání na Blízkém východě. V tomto regionu si Spojené státy a jejich spojenci počínali velmi neuváženě v Iráku, což později vedlo k problémům v Sýrii, a korunu tomu všemu nasadila operace v africké Libyi z roku 2011. Nešťastné zásahy Západu v těchto zemích vedly k migrační vlně, se kterou si taktéž neumíme poradit, namísto stanovení jasných pravidel a hodnot, na kterých máme ve vztahu k uprchlíkům trvat. Díky masové migraci se dnes obyvatel Evropy zmocňuje obava o vlastní bezpečnost.

Ministr zahraničí USA John Kerry podle Kaisera ukázal, jak moc je Západ bezradný, když namísto nějakého konkrétního řešení žádá média, aby mlčela. „Možná by nám všem média udělala službu, kdyby o teroristech tolik nepsala. Lidé by nevěděli, co se děje,“ pravil při návštěvě Bangladéše americký ministr zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…