Poslanec Šarapatka se baví: Konečně se Američané dostanou až do Prahy

29.03.2015 17:29

Poslanec Milan Šaraptka, který vstoupil so sněmovny na kandidátce Úsvitu přímé demokracie, hodnotí protesty proti americkému konvoji v Česku i jeho vítání. Zásadní krok prý udělala už česká vláda. Všechno ostatní nevypovídá nic o naší spolehlivosti, ale leccos o našich politicích a veřejně činných osobnostech.

Poslanec Šarapatka se baví: Konečně se Američané dostanou až do Prahy
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Ing. Mgr. Milan Šarapatka PhD.

"Včerejší protestní akce proti americkému konvoji, stejně tak jako na druhé straně jeho plánované vítání 'chlebem a solí' považuji za zbytečné a dokonce trochu úsměvné. Jedná se buď o nepochopení, nebo spíše o trapné politikum ze strany těch, kteří nejsou schopni uchopit jiná, opravdovější politická témata," soudí Šarapatka.

Zákonodárce zdůrazňuje, že důležitý krok učinila vláda, když průjezd jednotek americké armády schválila na svém jednání. Vzhledem k tomu, že jde skutečně jen o průjezd, a to průjezd povolený, nelze americké vojáky srovnávat s okupací sovětských vojsk z roku 1968.

Poslancův text naleznete také zde

Podobných vojenských přesunů našich spojenců jsme navíc v posledních letech zažili desítky a nikdo proti tomu neprotestoval, ani nejásal. Každý takový průjezd přitom ukazuje naši sounáležitost se spojenci z NATO. " Tak proč je kolem konvoje tolik křiku?" ptá se závěrem Šarapatka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…