Pražský policista z cizinecké spáchal sebevraždu. Oběsil se na klice

14.10.2011 12:29

Policista z Prahy 10 spáchal sebevraždu, když se oběsil na klice od dveří. 27letý muž se zabil přímo na služebně. Nyní případ řeší Inspekce policie.

Pražský policista z cizinecké spáchal sebevraždu. Oběsil se na klice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policie ČR

Příslušník pražské cizinecké policie spáchal ve čtvrtek odpoledne sebevraždu přímo na služebně. „Je to pravda. Šlo o policistu, který byl služebně zařazen u odboru azylové a migrační politiky ministerstva vnitra. Více to nemohu komentovat," potvrdil pro deník Právo policejní prezident Petr Lessy.

„Okamžitě po nahlášení této události jsme byli na místě a případ jsme si převzali. Nyní tam vedeme prověřování, v jehož průběhu se k případu nebudeme vyjadřovat. Mohu potvrdit, že došlo k oběšení policisty," řekla také Radka Sandorová, mluvčí Inspekce policie, která případ vyšetřuje.

Důvod ale není jasný

Není však vůbec jasné, proč 27letý policista sebevraždu spáchal. Došlo k ní v budově, která patří ministerskému odboru azylové a migrační politiky v Praze.

„Na místo jsme vyjížděli ve čtvrtek ve 14:01. Náš lékař po příjezdu provedl ohledání těla sedmadvacetiletého muže a jako příčinu úmrtí stanovil oběšení," uvedla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Čtěte více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…