Pražští zastupitelé projednají rozdělení rezervy 1,3 miliardy Kč radnicím

26.01.2017 6:22

Pražští zastupitelé by dnes měli schválit pravidla pro rozdělení investiční rozpočtové rezervy 1,267 miliardy korun pro městské části. Každá radnice bude moci na magistrát zaslat tři žádosti. Na programu jednání je rovněž schválení smlouvy o smlouvě budoucí na pronájem stadionu Ďolíček ve Vršovicích, poskytnutí peněz Praze 22 na přístavbu školy nebo zakázky na účetní systém města za stovky milionů korun. Zastupitelé projednají také udělení čestných občanství.

Pražští zastupitelé projednají rozdělení rezervy 1,3 miliardy Kč radnicím
Foto: Blogspot / tan
Popisek: Panorama hlavního města Prahy

Rozdělení peněz radnicím již schválili pražští radní. Konkrétní oblast, do které by měly peníze jít, určena není. Investiční rezervu schválilo zastupitelstvo při projednávání a schvalování rozpočtu na letošní rok. Radnice mohou své záměry magistrátu posílat do 10. února.

Zastupitelé budou jednat o budoucím pronájmu Ďolíčku fotbalovému klubu Bohemians 1905. Klub bude po dobu deseti let platit roční nájemné 1,5 milionu korun.

Na programu zasedání jsou také pravidla pro udělování dotací městským částem, koncepce prevence kriminality pro roky 2017 až 2021 nebo udělení čestného občanství Jiřině Bohdalové a Zuzaně Kalabisové (rozené Růžičkové) a ceny hlavního města Ottovi a Jiřímu Bubeníčkovým.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…