Přelétavá Adriana, posmívá se bulvár Krnáčové. Od Nečase přes zelené doletěla až k Babišovi

17.10.2014 8:23

Jedničku pražské kandidátky hnutí ANO a adeptku na primátorku hlavního města Prahy Adrianu Krnáčovou přirovnává bulvární deník Blesk k okřídlenému zástupci zvířecí říše. Tak jako motýl přelétává z květiny na květinu, tak prý Krnáčová dělá politiku.

Přelétavá Adriana, posmívá se bulvár Krnáčové. Od Nečase přes zelené doletěla až k Babišovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lídr pražské kandidátky Adriana Krnáčová

Nejčtenější český deník na svých stránkách otiskl fotografie, které zachycují bývalou šéfku Transparency International v jiných politických dresech, než do jakého jí oblékl šéf hnutí ANO a ministr financí Andrej Babiš.

Na jedné z otisknutých fotek, které podle Blesku kolují po internetu, je Krnáčová vyfotografovaná na volebním plakátu Strany zelených. Mluvčí hnutí ANO Jan Žáček Blesku uvedl, že se zřejmě jedná o materiál z kampaně pro volby do poslanecké sněmovny v roce 2013. Krnáčová prý tímto textem vyjadřovala straně podporu, ale sama nekandidovala.

Další snímek zachycuje Krnáčovou, kterak stojí po boku někdejšího lídra ODS Petra Nečase u řečnického pultíku. Zřejmě se opět jedná o momentku z předvolební kampaně, neboť bývalá šéfka Transparency International prý straně pomáhala před parlamentními volbami 2010.

Na poslední otisknuté fotografii již Krnáčová obléká dres hnutí ANO. Společně s Andrejem Babišem v pražském volebním štábu hnutí pro komunální volby popíjí víno. Blesk přidal lakonický komentář: „Teď to táhne s Babišem..."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…