Premiér Babiš a členové vlády dnes navštíví Královéhradecký kraj

09.04.2018 6:06

Jednání o výstavbě dálnice D11 z Hradce Králové k polským hranicím nebo o revitalizaci pevnosti v Josefově na Náchodsku jsou na programu dnešní návštěvy premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) a členů jeho kabinetu v Královéhradeckém kraji. Babiš tak pokračuje v cestách do regionů, už dříve navštívil Zlínský, Liberecký a Středočeský kraj, připomíná ČTK.

Premiér Babiš a členové vlády dnes navštíví Královéhradecký kraj
Foto: Daniela Černá
Popisek: Andrej Babiš

Návštěvu kraje začnou členové vlády ráno prohlídkou archeologického průzkumu na trase dálnice D11 u Trotiny. Následně budou jednat s radními kraje. Vedení kraje by s premiérem chtělo probrat například investice v hradecké fakultní nemocnici, výstavbu nového fotbalového stadionu v Hradci Králové, nedostatek lékařů či rozvoj železniční a silniční sítě v kraji.

Následně se premiér a ministři zúčastní zahájení konference Internet ve státní správě a samosprávě a setkají se se starosty měst a obcí kraje. Odpoledne vládní tým navštíví Střední průmyslovou školu kamenickou a sochařskou v Hořicích a pevnost v Josefově u Jaroměře na Náchodsku. Celodenní program uzavře v 16:30 tisková konference v Hradci Králové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…