Přesun Ukrajiny do sféry vlivu Západu bude stát obrovské peníze, míní Paroubek

17.05.2014 18:30

Expremiér Jiří Paroubek (NS-LEV 21) vystoupil na sobotním celostátním sjezdu své strany a popsal základní cíle, kterých chce dosáhnout na úrovni jako lídr kandidátky. Evropa musí podle jeho názoru řešit nezaměstnanost, finanční krizi, imigrační politiku a téma nejožehavější - konflikt na Ukrajině.

Přesun Ukrajiny do sféry vlivu Západu bude stát obrovské peníze, míní Paroubek
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

NS-LEV 21 podle Paroubka nabízí řešení pro všechny klíčové problémy, se kterými se EU potýká, a také to prezentuje ve své kampani. Navzdory mnohem skromnější kampani údajně strana dokáže držet krok s takovými subjekty, jako jsou ČSSD a ANO. Některým stranám podle jeho názoru schází v předvolebních kampaních to nejpodstatnější - obsah. Klíčovým tématem nadcházejících voleb je podle jeho názoru Ukrajina.

Jiří Paroubek pak ve své prezentaci shrnul finanční i politické dopady geopolitických změn na Ukrajině, což vnímá jako zásadní celoevropský problém a zároveň jako stěžejní téma evropských voleb, kterému se však většina kandidátů do EP podle Paroubka záměrně vyhýbá. Přesun Ukrajiny do zájmové sféry Západu bude znamenat obrovské částky na sanaci státních financí této země a modernizaci její infrastruktury.

Expremiér nakonec dodal, že společnost SANEP v předvolebním průzkumu přiřkla straně pětiprocentní volební zisk, což jí dává reálné šance na vstup do Evropského parlamentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…