Prezident Zeman podpořil Pochod pro rodinu. A Ovčáček k tomu něco připsal

14.03.2019 18:30

Již poněkolikáté udělil prezident Miloš Zeman záštitu Národnímu pochodu pro život a rodinu, který se letos uskuteční 27. dubna. Očekávají se na něm tisíce lidí z celé republiky.

Prezident Zeman podpořil Pochod pro rodinu. A Ovčáček k tomu něco připsal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Národní pochod pro život a rodinu začne v sobotu 27. dubna v 10.30 hodin pontifikální mší svatou v katedrále sv. Víta, Vojtěcha a Václava na Pražském hradě. Poté je připraven v parku na Klárově u stanice metra Malostranská kulturní program. Ve 14 hodin se účastníci vydají na pochod centrem Prahy na Václavské náměstí, kde bude Národní pochod pro život a rodinu zakončen.

Hnutí Pro život ČR, které za pochodem stojí, mimo jiné usiluje o záchranu životů nenarozených dětí a obnovu společenského i právního respektu k životu člověka od jeho početí do přirozené smrti. „Pomáháme nečekaně těhotným. Připomínáme mužům jejich zodpovědnost. Obnovujeme společenský respekt k nenarozeným dětem. Snažíme se předcházet zbytečným potratům, pomáhat ženám, které se cítí být k potratům nuceny, a těm, které mají po potratu psychické potíže. Podílíme se na osvětě a spolupracujeme na legislativních změnách,“ píše hnutí na svých stránkách.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…