Prezident Zeman se sešel se sportovci. Připomněli si sto let českého sportu

28.09.2018 19:15

Prezident Miloš Zeman zahájil dnes společně s úspěšnými českými sportovci minulosti i současnosti oslavy 100 let českého sportu. Společně s nimi poobědval na Pražském hradě. Píše o tom server iDnes.cz.

Prezident Zeman se sešel se sportovci. Připomněli si sto let českého sportu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Za současné sportovce se oběda zúčastnili například slavný hokejista Jaromír Jágr, lyžařka Kateřina Neumannová či olympijský vítěz z Brazílie Lukáš Krpálek. Ten se těšil i na galavečer do Fora Karlín a na vyhlášení výsledků ankety o absolutních vítězích jednotlivých desetiletí. 

Původní text ZDE.

„Jsem strašně rád, že jsem byl pozvaný tady na tu akci. Měl jsem možnost se setkat se sportovci, kteří mi ukázali směr mého života, byli mými vzory,“ uvedl.Jágr k dnešnímu setkání. Na něm Zeman mimo jiné připomněl smutný osud některých bývalých sportovců.

„Byl bych rád, kdyby se tady vytvořil systém péče o sportovní legendy, aby nikdo nebyl zapomenut,“ uvedl Zeman, jenž k dnešním 74. narozeninám získal od předsedy České unie sportu Miroslava Jansty výtisk publikace o 100 letech českého sportu. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…