Přiletělo z Hradu: Pořádají hnusnou štvanici na lidi! V letech 2017 a 2018 máme šanci to souručenství mainstreamových médií a tzv. elit porazit!

16.11.2016 22:01

Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček se svým tradičním způsobem ještě jednou vyjádřil na adresu zákona o hanobení prezidenta republiky. Znovu to od něj pořádně schytala tzv. pražská kavárna. Znovu také naznačil, že Miloš Zeman bude opět kandidovat na prezidenta.

Přiletělo z Hradu: Pořádají hnusnou štvanici na lidi! V letech 2017 a 2018 máme šanci to souručenství mainstreamových médií a tzv. elit porazit!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hradní mluvčí Jiří Ovčáček a prezident Miloš Zeman

Novelu, která by měla do českého právního řádu vrátit paragraf o hanobení prezidenta republiky, považuje za kontroverzní. Ale za mnohem horší považuje štvavou kampaň, která se podle jeho názoru rozpoutala proti těm šesti desítkám poslanců, kteří se pod návrh novely podepsali.

„V případě kontroverzní novely týkajícího se prezidenta republiky je nejodpornější hon na poslance, kteří se pod předlohu podepsali. Mainstreamová média je dehonestují, vydávají druhorepublikové seznamy a pořádají hnusnou štvanici na lidi. Vše provázeno výbuchy sprostoty a nenávisti z řad Pražské kavárny. Je to ta nejhorší možná připomínka 17. listopadu,“ napsal hradní mluvčí na sociální stí Facebook.

V roce 2017 a 2018 máme však podle Ovčáčka šanci porazit tato média a údajné elity, jako se to stalo v USA zvolením Donalda Trumpa. Ovčáček naráží na nadcházející sněmovní volby, kde je v průzkumech favorizováno hnutí ANO Andreje Babiše, a také na prezidentské volby, které příjdou v roce 2018. Stávající prezident Miloš Zeman sice ještě přímo neřekl, že se pokusí svůj mandát obhájit, ale Jiří Ovčáček to naznačil nejednou.  

Sluší se dodat, že část poslanců sociální demokracie i Babišova hnutí ANO oznámila, že své podpisy na podporu novely stahují. V případě ČSSD však rozhodně nejde o všechny poslance. Sociální demokrat Jaroslav Foldyna na sociální siti položil otázku, do jaké míry lze věřit lidem, kteří něco podepsali a později chtějí svůj podpis stáhnout.

Jiří Ovčáček doslova napsal:

V případě kontroverzní novely týkajícího se prezidenta republiky je nejodpornější hon na poslance, kteří se pod předlohu podepsali.

Mainstreamová média je dehonestují, vydávají druhorepublikové seznamy a pořádají hnusnou štvanici na lidi.

Vše provázeno výbuchy sprostoty a nenávisti z řad Pražské kavárny.

Je to ta nejhorší možná připomínka 17. listopadu.

A výzva, abychom se reálnými činy poučili z amerických voleb.

V roce 2017 a 2018 máme unikátní šanci porazit souručenství mainstreamových médií a tzv. elit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …