Primátor Prahy se ztrapnil na Facebooku. A nejen tam

11.07.2013 21:24

Tomáš Hudeček, dosazený primátor Prahy, o němž několik zastupitelů a starostů ParlamentnímListům.cz řeklo, že je velmi namyšlený a neznalý věci, zaperlil na sociální síti Facebook. Poté, co navštívil basketbalový zápas juniorů, zauvažoval o jeho podpoře.

Primátor Prahy se ztrapnil na Facebooku. A nejen tam
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátor Prahy Tomáš Hudeček

"Ačkoliv jsem se basketbalu nikdy příliš nevěnoval, včerejší finále v O2 Areně MS 19 mezi Srbskem a USA bylo skvělým zážitkem. Přesně na tento typ sportovních akcí bychom se jako město v srdci Evropy měli zaměřit. Žádná Praha olympijská, chiméra za 70 milionů. I sporty zdánlivě sekundární zaslouží podporu a skýtají velký potenciál," uvedl Hudeček na svém profilu. A ihned schytal několik ironických poznámek.

"Sekundární sport to není, ale sekundární byla věková kategorie, jelikož se nejednalo o tu hlavní," uvedla jedna z Hudečkových obdivovatelek. "Basketbal není sekundární sport," dodal jiný.

Podle respektovaného serveru clicktop10.com se právě basketbal řadí mezi ty vůbec nejpopulárnější sporty na planetě, je šestý. Před ním se umístil kriket, stolní tenis, tenis, fotbal a baseball. Až za ním překvapivě hokej nebo golf.

Hudeček má zřejmě nepořádek ve více věcech. Na svých oficiálních stránkách se totiž ještě stále pasuje do role 1. náměstka na magistrátu hlavního města. Doplňme, že tento olomoucký geograf byl primátorem Prahy jmenován 20. června poté, když v tajné volbě získal 36 ze 43 hlasů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…