Primátor Svoboda: Být Bémem, odešel bych

26.03.2012 13:15

Primátor hlavního města a předseda pražské ODS Bohuslav Svoboda řekl, že být na místě Pavla Béma, pozastavil by své členství ve straně. Názor svého předsedy podpořilo i grémium pražské ODS.

Primátor Svoboda: Být Bémem, odešel bych
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Svoboda, primátor hlavního města Prahy

Pavel Bém, kterho se předsedovi pražské ODS Bohuslavu Svobodovi nepodařilo zastihnout, neb je prý na cestě do Tbilisi, hodlá o svou politickou kůži bojovat. Alespoň tedy, jak exprimátor Prahy uvedl, do té doby, než rozhovory prokážou, že spáchal něco protizákonného.

Aférou zveřejněných odposlechů, kde Bém nechává klíčová rozhodnutí magistrátu na nikým nevoleném lobbistovi Romanu Janouškovi, se zabývalo i grémium pražské ODS.

Do politiky jsem šel právě proto, aby se nedělo to, co v odposleších, říká pražský primátor

Na něm předseda pražské ODS a primátor hlavního města Bohuslav Svoboda řekl, že kdyby byl na místě bývalého primátora a nynějšího poslance Pavla Béma, pozastavil by své členství ve straně. Jeho názor podle Svobody podpořilo i grémium pražské ODS.

Bohuslav Svoboda mimo jiné také sdělil, že šel do politiky právě proto, aby se takové věci, které jsou v odposleších zaznamenány, nemohly dít. Obsahem odposlechů telefonátů se kromě politiků a novinářů již začala zabývat také policie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pal

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…