Pryč z náruče šikmookých! Syn Petra Nečase upravil plakát Tomio Okamury

24.04.2014 8:41

Syn bývalého premiéra Ondřej Nečas si dělá další vtípek z kandidátů do evropských voleb. Po reakci na „ohrožené" farmářské trhy Jana Kellera si Nečas mladší všiml volebního plakátu hnutí Úsvit. Ten sází na design s ovečkami, jenž vzdáleně vychází z úspěšné kampaně k referendu o imigraci, které v únoru proběhlo ve Švýcarsku. Syn expremiéra ho proto mírně pozměnil.

Pryč z náruče šikmookých! Syn Petra Nečase upravil plakát Tomio Okamury
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ondřej Nečas na originálním plakátu Úsvitu jediné odlišné černé ovci ve stádu přidělal obličej Tomio Okamury. „Nechceme (polo)japonské cestovní kanceláře a naše dívky v náručích šikmookých!!!“ píše k upravenému volebnímu plakátu Úsvitu Ondřej Nečas. „Zavřeme nemorální obchody pro lolitky!!! Zabraňme novému Pearl Harboru!!!“ dodává Nečas k plakátu, který si vyvěsil na Facebooku. (Viz obrázek na konci článku)

Více o kontroverzním plakátu hnutí Úsvit ZDE.

Reaguje tak na Okamurův design s ovečkami, které Úsvit použil v reakci na kampaň k referendu o imigraci, jež proběhlo ve Švýcarsku v únoru 2014. „Po celé republice ve všech městech a obcích budou vylepeny tyto plakáty,“ píše Okamura k plakátu. Na něm jsou hesla „Podpora rodinám. NE nepřizpůsobivým“ a „Práci našim, NE imigrantům“.

Kellerovy trhy

Expremiérův syn nedávno vyrobil vtípek i na šéfa kandidátky ČSSD do evropských voleb, sociologa Jana Kellera. Ten totiž varoval před chystanou obchodní dohodou mezi Evropskou unií a USA, kdy prohlásil, že se Američané pokusí omezit pořádání farmářských trhů, protože konkurují velkým potravinářským řetězcům. Ondřej Nečas reagoval volebním plakátem, na kterém americké bezpilotní letouny bombardují farmářský trh. I v tomto případě k šíření použil Facebook.

Jak původně vypadá plakát hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…