Putinův novoroční projev: Poděkování ruským vojákům bojujícím v Sýrii. A výzva k jednotě

31.12.2015 15:44

Ruský prezident Vladimir Putin v novoročním projevu zdůraznil, že úspěch země závisí na každém občanovi. Poděkoval také ruským vojákům bojujícím v Sýrii.

Putinův novoroční projev: Poděkování ruským vojákům bojujícím v Sýrii. A výzva k jednotě
Foto: kremlin.ru, tan
Popisek: Vladimir Vladimirovič Putin, prezident Ruské federace

"Jsme vděční všem, kdo dnem i nocí, o všedních i svátečních dnech jsou vždy na stráži. A zvláště bych chtěl poděkovat vojákům, kteří bojují proti mezinárodnímu terorismu a chrání zájmy Ruska daleko od vlasti," řekl.

Rusy spojuje společný cíl -  být užitečný vlasti

Ruské letectvo od konce září podniká v Sýrii nálety proti odpůrcům režimu prezidenta Bašára Asada, který je považován za spojence Moskvy na Blízkém východě.

"Úspěch celé země závisí na efektivní práci a výsledcích každého z nás," zdůraznil Putin a dodal, že všechny Rusy spojuje společný cíl být užitečný vlasti, za jejíž osud nesou spoluodpovědnost.

"Naše dějiny, zkušenosti otců a dědů, jejich jednota v těžkých dobách a síla jejich ducha jsou pro nás velikým příkladem. Pomáhali a budou pomáhat důstojně čelit současným výzvám," řekl prezident v projevu, který byl nejprve odvysílán na východě země, který má vzhledem k časovém posunu sedmihodinový náskok před Evropou.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…