Říká se, že Pavel Bém pije a bere drogy, píše bulvár

27.03.2012 9:12

Krušné časy zažívá dříve tak populární politik Pavel Bém. Pražský exprimátor pod tlakem spolustraníků pozastavil své členství v ODS jako reakci na zveřejněné odposlechy s lobbistou Romanem Janouškem. Bulvární deník Blesk si navíc přisadil poukazem na to, že se v souvislosti s Bémem skloňují slova jako kokain, alkohol a nevěra.

Říká se, že Pavel Bém pije a bere drogy, píše bulvár
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bém

Bývalý pražský primátor Pavel Bém se pod velkým vnitrostranickým tlakem rozhodl pozastavit své členství v ODS, hodlá prý ale bojovat za očištění svého jména ze všech sil. Zveřejněné odposlechy jeho telefonních rozhovorů s lobbistou Romanem Janouškem považuje za brutální a špinavou kampaň, která má jediný cíl ho dehonestovat.

Bulvární deník Blesk se ale zaměřil i na to, co se o kdysi tak úspěšném politikovi traduje. A jako první zmínil kokain. „Když Pavel Bém jako pražský primátor mizel na dlouhé týdny třeba na Everest, vždy se spekulovalo o tom, jestli není spíš v léčebně pro drogově závislé. Sám Bém v rozhovoru pro televizi Z1 přiznal, že v mládí s drogami experimentoval, ale podle něj to zůstalo jen u marihuany,“ připomněl Blesk.

Fotomontáž s kokainem Béma rozzuřila

Jeho spolupracovníci ale byli skálopevně přesvědčeni, že tyto experimenty neskončily s mládím. „Už jako dospělý jsem měl možnost v Americe studovat působení přírodních halucinogenů, také jsem to otestoval,“ uvedl pro televizi Bém. Když časopis Reflex před dvěma roky přišel s fotomontáží, jak primátor šňupe kokain, rozčílilo ho to doběla.



V živé paměti je i Bémova příhoda, v níž hrál hlavní roli alkohol. Loni v září se se poslanec vracel ze Skotska po kvalifikačním utkání české fotbalové reprezentace, které ji posunulo na letošní evropský šampionát,.a tato cesta pro něj skončila velkou ostudou. Na letišti ve Frankfurtu nad Mohanem nepustila letuška Lufthansy do letadla jeho ani jeho kamaráda.

Kvůli alkoholu nemohl do letadla a přišel o řidičák

Podle ní byli totiž oba dva opilí. Svědci navíc uváděli, že Bém se oháněl politickými funkcemi. Nic platné mu to však nebylo a do letadla vpuštěn nebyl. Sám exprimátor ale později tvrdil, že opilý nebyl a arogantní byla naopak letuška. Blesk v té souvislosti ale zmínil, že kvůli alkoholu přišel Bém o řidičák už v roce 1999.

Vedle kokainu a alkoholu si vzal deník Béma na paškál i kvůli nevěře. Připomněl, že měl velice blízko k blonďaté reportérce České televize Haně Vítkové, kterou si vzal na magistrát jako ředitelku odboru PR. Podle spekulací se pak měli dokonce scházet na odpolední „dostaveníčka“ v hotelu nedaleko od svého pracoviště.

Nevěru nejdříve zapíral

Ženatý Bém ale tehdy prohlašoval, že jsou to pouze sprosté pomluvy. Na dotazy čtenářů deníku Blesk později v on-line rozhovoru přiznal, že byl své manželce Radmile nevěrný. „Ona to ví. Už to skončilo,“ přiznal bývalý pražský primátor.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…