Rozdejte nám zbraně! Už toho bylo fakt moc. Voják Jaroslav Štefec toho má dost

13.09.2016 19:55

Podle vojáka Jaroslava Štefce je čas začít tlačit na naši slavnou vládu a zejména na našeho charizmatického a rázného pana premiéra, aby si laskavě uvědomili povinnosti vůči obranyschopnosti naší země a bezpečnosti nás, jejích obyvatel, které jim plynou z ústavy a zákonů ČR. Uvedl to alespoň na svém facebookovém profilu.

Rozdejte nám zbraně! Už toho bylo fakt moc. Voják Jaroslav Štefec toho má dost
Foto: Facebook
Popisek: Jaroslav Štefec

Jak následně Štefec podotýká, je také důležité, aby si vláda i premiér uvědomili, že za porušování svých povinností mohou být voláni k zodpovědnosti. „A po zásluze potrestáni,“ zmínil.

„Pane premiére, co nám, občanům, odpovíte, až vyjdeme do ulic s heslem ‚Dejte nám zbraně, dali jsme si na ně!‘ jako naši předkové v roce 1938? A přestaňte už laskavě fantazírovat o evropské armádě. Ten povel začít se zavrtávat platil vozítku Mars Rover, ne vám, a mluvilo se tam o šutráku, ne o zadku Angely Merkelové!“ rozlítil se Štefec.

Podle jeho názoru ví přesně, o co premiérovi Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD) jde. „Vyhnout se znovuobnovení české armády jako nástroje k obraně ČR, protože její místo má zaujmout armáda USA, schovat za ‚kouřovou clonu‘ společné obrany fakt, že česká armáda neexistuje a její majetek byl dílem rozkraden, dílem rozprodán, a napomoci lidem, kteří vás vydírají prostřednictvím kauz OKD a IPB, vytvořit díky ‚budování EUhrmachtu‘ neskutečný ‚peněžní tunel‘ a sám utéci od zodpovědnosti,“ domnívá se Štefec. 

Závěrem slíbil, že udělá vše pro to, aby se to Sobotkovi nepovedlo. „Už toho bylo fakt moc. Čtěte a učte se z historie,“ uzavřel s poukazem na historický text o částečné mobilizaci v roce 1938. 

Celý příspěvek Jaroslava Štefce:

Poučení z historie:

Je čas začít tlačit na naši slavnou vládu a zejména na našeho charizmatického a rázného pana premiéra, aby si laskavě uvědomili povinnosti vůči obranyschopnosti naší země a bezpečnosti nás, jejích obyvatel, které jim plynou z Ústavy a zákonů ČR, a také fakt, že mohou být za jejich porušování voláni k zodpovědnosti a po zásluze potrestáni.
Pane premiére, co nám, občanům, odpovíte, až vyjdeme do ulic s heslem "Dejte nám zbraně dali jsme si na ně!" jako naši předkové v roce 1938? A přestaňte už laskavě fantazírovat o evropské armádě. Ten povel začít se zavrtávat platil vozítku Mars Rover, ne vám, a mluvilo se tam o šutráku, ne o zadku Angely Merkel!
Vím přesně, o co vám jde - vyhnout se znovuobnovení české armády jako nástroje k obraně ČR, protože její místo má zaujmout armáda USA, schovat za "kouřovou clonu" společné obrany fakt, že česká armáda neexistuje a její majetek byl dílem rozkraden, dílem rozprodán, napomoci lidem, kteří Vás vydírají prostřednictvím kauz OKD a IPB, vytvořit díky "budování EUhrmachtu" neskutečný "peněžní tunel" a sám utéci od zodpovědnosti.
Za sebe slibuji, že udělám vše pro to, aby se Vám to nepovedlo. Už toho bylo fakt moc. Čtěte a učte se z historie.

VHU PRAHA
V jarních dnech roku 1938 se politická situace v Československu vyhrotila natolik, že vláda vyhlásila částečnou mobilizaci. Jaké kroky k ní vedly a co stálo v jejím pozadí? Dosud málo známé skutečnosti přináší materiál historika VHÚ Karla Straky.
vhu.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…