Rudá Marta Semelová ještě jednou k Palachovi

21.02.2013 10:02

Poslankyně KSČM Marta Semelová dostala od čtenářky na ParlamentníListy.cz pochvalu za svůj odhodlaný postoj v debatě o Janu Palachovi. Je prý vidět, že má srdce na pravém místě. Semelová odpověděla, že tato debata ukazuje, že dnes jsou hodnoty převráceny naruby a pravda je vydávána za lež. Věří však, že si to lidé budou pamatovat a ve volbách tomu učiní přítrž.

Rudá Marta Semelová ještě jednou k Palachovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně Marta Semelová

Čtenářka s pseudonymem „kralovna“  napsala prý poslankyni Semelové pod vlivem jejího vystoupení na schůzi Poslanecké sněmovny, kde společně s kolegou Miroslavem Grebeníčkem hovořila o falšování historie v souvislosti s debatou o Janu Palachovi a ustanovení jeho úmrtí významným dnem. Jejich výklad, že Palach věřil v myšlenky komunismu, byl značnou částí poslanců kritizován.

Celá odpověď ZDE

„Líbí se mi Vaše odvaha a je mi špatně z toho, jak se k Vám chovají,“ píše čtenářka. Je prý strašné, když si uvědomí, čeho všeho jsou takové lidé schopni. „A ptám se, kde je ta pravda a láska, o které se tady tak často mluví? Vy to ale víte. Vaše srdce je na správném místě a je to vidět,“ uzavírá čtenářka s výzvou, aby to Semelová nikdy nevzdala.

Semelová jí v odpovědi dala za pravdu, že hodnoty jsou dnes skutečně převráceny naruby. „Pravda je vydávána za lež a lež za pravdu, namísto lidské solidarity se má každý postarat sám o sebe, peníze a drzé čelo nahrazují dřív vyznávanou poctivost a slušnost,“ zhodnotila dnešní dobu.

Ne všichni však prý těmto trendům podléhají, a jiným otvírá oči současná vláda, která nemá absolutně žádnou úctu k člověku, ani k práci, ani k životu. „Její arogance vůči občanům, její netolerance vůči názorům druhých překračuje všechny meze,“ tepe poslankyně. A věří, že si to budou lidé pamatovat, až půjdou volbám.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…