Ruská média neustále vykládají, že Západ je v rozkladu. A ti čtenáři tomu věří, smějí se v Britských listech

05.05.2018 14:48

Server Britské listy se podíval na to, jaký obraz Západu předkládají svým občanům ruská média. Euroatlantická společnost se podle ruských médií v podstatě rozkládá a patřit k ní není žádná výhra. Jednoho dne prý Západ poleze před Ruskem po kolenou a bude prosit o pomoc.

Ruská média neustále vykládají, že Západ je v rozkladu. A ti čtenáři tomu věří, smějí se v Britských listech
Foto: Israel National News
Popisek: Vlajky USA a Ruské federace

Když si Rusové pustí televizi, dozvědí se, že uprchlíci v Německu znásilňují nezletilé děti. Trestných činů různého druhu páchaných uprchlíky je prý dokonce tolik, že je úřady nestíhají řešit. Situace v Německu prý v podstatě ukazuje, že se celá EU rozkládá a nemá žádné hodnoty, o které by se mohla opřít.

„Německé úřady odebraly 38.500 dětí jejich rodinám a daly je do péče homosexuálů. V  USA, v Kanadě, v EU se každodenně pálí srdce homosexuálů. Pět Rumunů, kteří ukradli 900 metrů telefonního kabelu, bylo odsouzeno na rok do vězení. Norsko a Finsko dál kradou naše děti. 129 dětí za méně než tři roky. Podle finských zákonů mohou být děti rodinám odebrány, aniž by byla rodina informována.“

Ruská média však kritizují nejen Německo či Spojené státy. Na paškál si berou také Polsko a tragédii polského vládního speciálu v roce 2010 u ruského Smolensku. Při nehodě zemřel polský prezident a další představitelé vlády a armády. „Před katastrofou ve Smolensku dávali opilci, pijící pivo, rozkazy posádce letadla,“ tvrdí ruská média občanům.

Tím ovšem výčet špatných zpráv stále nekončí. Rusové se mohou také dozvědět, že Francii postihl hlad a chudoba a v celé Evropě řádí teroristé. K dovršení všeho zlého prý Evropu stále více ovlivňují pedofilové. Morální rozklad „staré Evropy“ došel podle ruských médií dokonce už tak daleko, že byl legalizován incest.

Server upozorňuje, že těmto lžím celá řada Rusů opravdu věří. A věří také tomu, že Rusko jednou zachrání Evropu i Ameriku od tohoto úpadku – Západ prý jednoho dne poleze k Rusku na kolenou.

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…