S KSČM spolupracovat nebudeme, odpovídá čtenářům Bělobrádek

09.03.2012 22:07

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek odpovídal na otázky čtenářů ParlamentníchListů.cz. Vysvětlil, proč strana není tolik vidět a jednoznačně vyloučil povolební spojení s KSČM.

S KSČM spolupracovat nebudeme, odpovídá čtenářům Bělobrádek
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

Čtenáře zajímalo, proč se lidovci nesnaží být více vidět, například v médiích. „To samozřejmě máte pravdu, ale když jsme vypadli z první ligy do divize (při vší úctě k Senátu), pak o nás pochopitelně média nemají zájem. Je to také otázka peněz. Jsem přesvědčen, že se to brzy zlepší,“ je optimistický Bělobrádek.

Lidé komunisty ve vládě nechtějí

Lidovci se momentálně v průzkumech drží nad potřebnou pětiprocentní hranicí, existuje proto reálná šance, že se opět vrátí do Poslanecké sněmovny. Nabízí se proto otázka, s kým by šli do koalice – a čtenář nabízí KSČM, podle něj na rozdíl od jiných stran myslí na lidi.

„Možná myslí na lidi, my pro ně i něco děláme. S KSČM do koalice rozhodně nepůjdeme. Drtivá většina občanů hlavně nechce, aby tady vládli komunisti,“ prohlásil jednoznačně předseda KDU-ČSL.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …