Sázkaři věří z prezidentských kandidátů nejvíc Fischerovi

06.11.2012 18:30

Sázkové kanceláře dávají největší šance na vítězství v lednových prezidentských volbách Janu Fischerovi. Sází na něj také většina sázkařů. Druhým největším favoritem je Miloš Zeman. Vyplývá to z dnešního zjištění ČTK mezi sázkovými firmami.

Sázkaři věří z prezidentských kandidátů nejvíc Fischerovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Fischer

Bookmakeři společnosti Fortuna aktuálně vypsali na Fischerovo vítězství kurz 1,57:1. Druhý v pořadí je Miloš Zeman, na kterého je možné si v současnosti vsadit při kurzu 2,7:1. Zatímco na Fischera míří u Fortuny asi 60 procent vkladů, Zemanovi věří zhruba třetina sázkařů Fortuny.

Vyhrál by Jára Cimrman

"O tom, kdo postoupí do druhého kola prezidentské volby, je myslím celkem jasno, Fischera se Zemanem těžko někdo ohrozí. Sice by nikdo nemohl pro propagaci naší země v zahraničí udělat víc než Vladimír Franz, až takový smysl pro humor jako voliči ale nemáme - to by musel kandidovat Jára Cimrman," uvedl hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Fischer je favoritem také u sázkové kanceláře Tipsport. "Sázky na něj tvoří 75 procent všech vkladů na příštího českého prezidenta, 15 procent sázek je nabráno na Zemana a ostatní spíš paběrkují v očích sázkařů. V posledních dnech lidé sázeli i na Tomia Okamuru, ale také na Vladimíra Franze," řekl ČTK mluvčí Tipsportu Jiří Hadrava.

Aktuální objem vkladů vsazených na nového prezidenta činí u Fortuny zhruba tři miliony korun, u Tipsportu lidé zatím prosázeli kolem milionu. Při posledních volbách do Sněmovny v roce 2010 lidé na jejich výsledek prosázeli celkem kolem 20 milionů korun.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…