Senátor z ODS se rozčílil: Babišova Mladá fronta o nás lže

13.01.2014 15:29

Senátor Miloš Vystrčil upozorňuje na lež deníku MF Dnes, který informoval o sobotní nominačním setkání občanských demokratů na Vysočině. Nominaci na předsedu strany zde získal Petr Fiala. V žádném případě prý ale neplatí, že by Miroslava Němcová, kandidující proti němu, prohrála i souboj o nominaci na prvního místopředsedu strany, jak napsal deník. Senátor proto žádá omluvu.

Senátor z ODS se rozčílil: Babišova Mladá fronta o nás lže
Foto: ods.cz
Popisek: Senátor Miloš Vystrčil

"Miroslava Němcová však dodržela svůj slib, který veřejně vyslovila a který zněl, že se bude ucházet pouze o nominaci na předsedu ODS. Není tedy v žádném případě pravdou, že by se Miroslava Němcová na sobotním sněmu zúčastnila jakékoliv další volby. V článku uvedená informace, že cituji: `Miroslava Němcová pak prohrála i souboj o místopředsedu,` je obyčejná lež."

Vystrčil za ni požaduje omluvu a uvedení informací na pravou míru. Počínání deníku označuje za neslušné a neprofesionální.

Senátorovu reakci si můžete přečíst ZDE.

Jednoznačně také zdůrazňuje, že Miroslava Němcová zůstává pro ODS v Kraji Vysočina nezpochybnitelnou autoritou a do budoucna v ní i nadále vidí důvěryhodnou a schopnou političku, která může občanským demokratům pomoci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…