Šestá manažerská konference VZP se nesla v duchu současných úspěchů i plánů do budoucna

29.08.2018 21:39

Koncem června se vedoucí zaměstnanci VZP sešli na v pořadí již šesté manažerské konferenci, která se uskutečnila v prostorách brněnského výstaviště. Jejím cílem bylo zhodnocení dosažených výsledků za předchozí období a představení plánů na to nadcházející. Setkání se zúčastnilo více než 300 manažerů z celé republiky v čele s ředitelem VZP Zdeňkem Kabátkem.

Šestá manažerská konference VZP se nesla v duchu současných úspěchů i plánů do budoucna
Foto: archiv
Popisek: Ředitel VZP Zdeněk Kabátek

Konferenci zahájil ředitel Zdeněk Kabátek, který ve svém projevu uvedl, že loňský rok byl pro pojišťovnu jeden z nejúspěšnějších v historii. Připomněl také, že VZP je v současné době vnímána jako stabilní pojišťovna, jíž klienti důvěřují. Během loňského roku se pojišťovně dokonce začali vracet klienti. „I když to mnozí berou dnes jako samozřejmost, v roce 2013 ve změnu trendu věřil málokdo. Jsem rád, že se nám to podařilo. Poděkování patří všem, kteří se o to zasloužili,“ shrnul Kabátek. V nadcházejícím období by se podle něj VZP měla mimo jiné zaměřit na zdokonalení schopnosti pružně a efektivně reagovat na změny související s vývojem zdravotnictví, kdy na trh vstupují nové zdravotnické prostředky a léčivé přípravky. Kabátek to uvedl s tím, že je třeba se touto problematikou intenzivně zabývat a hledat řešení.

Na konferenci dále vystoupil náměstek ředitele VZP pro zdravotní péči Petr Honěk, který hovořil o trendech a budoucím směřování smluvní a zdravotní politiky pojišťovny, také referoval o výsledcích letošních dohodovacích řízení. Pracovníci úseku zdravotní péče dále informovali o úsporách v oblasti léčiv a zdravotnických prostředků, kterých pojišťovna dosahuje díky svému aktivnímu přístupu. Další část programu se věnovala diskuzi nad poskytovanými klientskými službami a možnostmi jejich dalšího rozvoje. Byla také představena strategie dalšího vývoje elektronické komunikace jak s klienty, tak s dalšími partnery pojišťovny. V rámci konference byl i dostatečný prostor pro neformální mezioborovou diskuzi mezi zúčastněnými.

Manažerská konference VZP se konala již pošesté. Jedná se o interní pracovní setkání zhruba 300 až 400 manažerů z celé republiky, kteří pracují na různé úrovni řízení ve všech úsecích pojišťovny. Smyslem konference bylo jak zhodnocení dosažených výsledků za předchozí období a splnění klíčových úkolů, tak seznámení posluchačů se strategickými záměry a konkrétními plány či projekty pro nadcházející období. Organizace akce byla plně v kompetenci VZP.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…