Škárka o kolezích: Vydírání, sprosťárny a zloději

22.09.2011 10:45

Poslanec Jaroslav Škárka je nemocen. I přes to si ale neodpustil reagovat na výroky Michala Babáka na adresu Kristýny Kočí. Zasloužil by podle něj pár přes hubu.

Škárka o kolezích: Vydírání, sprosťárny a zloději
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Škárka

"Vyjádření Bártova poskoka Michala Babáka v Pressklubu na Frekvenci 1 překonala veškeré hranice slušnosti. Jeho trapné výmysly na adresu Kristýny Kočí by zasluhovaly pár přes hubu," napsal Škárka do svého oficiálního prohlášení. "Babák by se měl stydět, protože jako lhář nemá ve sněmovně co dělat."

Škárka si do Babáka také nezapomněl sám rýpnout. "Ale co chtít do člověka, který se domáhá přednostního obsloužení v Blue Lightu s odůvodněním, že je poslanec a pak se diví, že přijde o dva zuby. Od člověka, který se stal podnikatelem jenom proto, že přes jeho osobu potřeboval Vít Bárta prát peníze od tajných sponzorů pro "veverky". Od člověka, který byl pravidelným hostem Bártových gentlemans clubu  v bazénu u něj v domě, za přítomnosti zaplacených prostitutek, kdy jeho manželka s dětmi na něj trpělivě čekala v Blansku."

Bárta stále řídí dopravu. A vydírá vládu

"Co je pro mě dnes horší zpráva, tak to, že koaliční ministři opět podlehli Bártovu vydírání a schválili navýšení rozpočtu ve prospěch ministerstva dopravy. Bohužel, se jedná o další peníze pro Bártu. Není žádným tajemstvím, že ještě v roli ministra pozastavil dopravní stavby do té doby, než se stavební firmy složily a Bártovi daly 80 milionů na fungování "veverek"," píše Škárka.

Oficiální ministr Pavel Dobeš je prý jen loutkou. "Současný ministr dopravy Pavel Dobeš je sice relativně slušný kluk, nicméně je to jen „stínový" ministr, stínuje totiž Bártu. Jak vnímat seriozně ministra, na kterého před zraky celé sněmovny luská prsty superguru Bárta a pravidelně ho úkoluje na terase Poslanecké sněmovny. Ale Pavel Dobeš si za to může sám, neměl podepisovat bianco rezignační dopis na post ministra. A bohužel, dobře ví, že ho Bárta podrazí, kdykoliv bude mít chuť, jako to udělal mnoha svým předchozím partnerům, kolegům, spolupracovníkům, v ABL i v politice."

Zbavme se mlaskajících politiků

Vít Bárta podle Škárky ví, že teď jsou Věci veřejné na pokraji konce a chce ještě stihnout ukrást z rozpočtu co nejvíc, aby mohl vytvořit straně novou image a splatil všechny dluhy, které má.

"Politika kvůli Bártovi a "veverkám" ztratila poslední zbytky slušnosti," konstatuje Škárka. "Nikdo nikomu nevěří, každý chce ukrást co nejvíce. Dohody neplatí, pravidla neplatí, hlavní roli hraje vydírání. A všechno odnášejí občané, kterým se žije čím dál tím hůř. Osobně jsem zastáncem reforem, ale nejprve musí politici přestat bezostyšně a nekoordinovaně krást. Lidé by se měli razantně vzepřít současné politické zvůli, vyjít do ulic a vyhnat mlaskající politiky, protože jak říká jedno lidové rčení prasata mohou žrát, ale nemusí u toho mlaskat."

Čtěte:

Před Kočí poslanci utíkali. Chtěla spát se všemi, rozpovídal se Babák

Tolik kurev a facek jsme v politice nikdy nezažili, podotýká komentátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…