Sluníčkáři, vy grázlové. Rocker Aleš Brichta se už vážně naštval. Neuvěříte, co odpůrcům prezidenta poradil

27.12.2015 11:03

Zpěvák Aleš Brichta se na svém profilu na Facebooku rozohnil kvůli žalobě, kterou chce na prezidenta Zemana podat zástupce iniciativy Proti projevům nenávisti Jan Cemper, kvůli prezidentově projevu a mylným informacím, které v něm uvedl. Brichtu to nenechalo klidným a jal se všechny odkázat do příslušných mezí.

Sluníčkáři, vy grázlové. Rocker Aleš Brichta se už vážně naštval. Neuvěříte, co odpůrcům prezidenta poradil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Muzikant Aleš Brichta

„Nějaká sluníčkářská iniciativa chce podávat žalobu na prezidenta, že ve Vánočním poselství řekl, že tohle je naše země,“ napsal Brichta, přesvědčený, že to je ten hlavní problém. Proti projevům nenávisti chce však prezidenta žalovat za mylně uvedené informace, že se na jejich demonstraci vyskytovaly jiné transparenty, než jaké tam doopravdy byly.

„Vysvětlí už někdo těmhle grázlům, že Česká republika je naše země, a naopak o ty, kteří si ji neváží a nejsou ochotní ji bránit, tady nikdo nestojí,“ napsal zpěvák.

„Seberte se a běžte někam, kde šukají domácí zvířata a předávají si pohlavní choroby, pokud je to váš ideál,“ zaútočil Brichta na iniciativu Proti projevům nenávisti. „Nikdo vám nebrání. Seberte se a vypadněte. Budeme rádi.“

Pod jeho statusem se okamžitě objevila řada souhlasných komentářů. „Těm sráčům to nevysvětlíš, zkus vysvětlit něco někomu, kdo nemá mozek, takový tvor to prostě nemůže pochopit. Tato země je naše a je to pravda!“ zněl jeden takový od voliče SPD.

Celý Brichtův příspěvek:

Nějaká sluníčkářská iniciativa chce podávat žalobu na prezidenta, že ve Vánočním poselství řekl, že tohle je naše země. Vyvětlí už někdo těmhle grázlům, že Česká republika je naše země a naopak o ty, kteří si jí neváží a nejsou ochotni ji bránit, tady nikdo nestojí. Seberte se a běžte někam, kde šukají domácí zvířata a předávají si pohlavní choroby, pokud je to váš ideál. Nikdo vám nebrání. Seberte se a vypadněte. Budeme rádi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…