Sobotka byl při návštěvě Merkelové jako Hácha. Ta Němkyně by měla být odsouzena na doživotí, udeřil český senátor

28.08.2016 9:12

Senátor Jaroslav Doubrava (S.cz) se na svém facebookovém profilu vrátil k návštěvě německé kancléřky Angely Merkelové. A to v souvislosti s protektorátním prezidentem Emilem Háchou.

Sobotka byl při návštěvě Merkelové jako Hácha. Ta Němkyně by měla být odsouzena na doživotí, udeřil český senátor
Foto: J. Ovčáček
Popisek: Prezident Miloš Zeman přivítal spolkovou kancléřku Angelu Merkelovou

Úvodem svého komentáře se Doubrava pozastavil nad tím, proč premiér Sobotka pozval podle jeho slov bláznivou Merkelovou do Prahy. „Přeskočilo i jemu? Němkyně zaměstnaná v Německu jako federální kancléřka, je pro slušné lidi nežádoucí osobou. Neb významným způsobem napomohla islámské invazi do EU v roce 2015. Místo toho, aby byla za to odsouzena k doživotí, stále se vydává za političku. A Sobotka jí to ‚baští‘,“ rozhorlil se Doubrava. A Sobotku přirovnal k prezidentu Emilu Háchovi. 

„Sobotka dobrovolně dělal to, co prezident Hácha dělal v roce 1939 z donucení. Kejval německému kancléři,“ zmínil Doubrava. A zpochybnil i některá další Sobotkova tvrzení. 

„Prý se shodneme s Merkelovou na posílení ochrany vnější schengenské hranice. Vždyť k žádnému posílení vnější hranice EU nedochází. Stále k nám volně připlouvají migranti, a když nemají síly doplavat, ještě je ‚hlídači hranic‘ vyloví a dopraví na území EU. Fraška. Naprostou drzostí je, že bláznivá Merkelová v Praze vyzdvihla, že ČR podpořila námořní misi NATO v Egejském moři, která má zamezit nelegálním plavbám migrantů na řecké ostrovy. Vždyť tato pseudomise nic a nikoho neomezuje,“ zmínil Doubrava. A své řekl i k turecké dohodě ohledně vracení uprchlíků, jež podle něj není dohodou, ale vydíráním. Na opatření, při němž Erdogan Evropskou unii vydírá a jako protihodnotu chce miliardy eur i bezvízový vstup Turků do Evropy, se podle Doubravova názoru mohou shodnout jen idioti. 

„Sobotka se snaží si zachovat tvář alespoň tím, že se v názoru na rozdělování uprchlíků mezi země Evropské unie na základě kvót názory ČR a Merkelové rozcházejí. Abych to bral vážně, musela by proti tomu podat ČR žalobu, stejně jako to udělal maďarský Orbán, ne jenom žvanit kdesi v koutku, aby nebyl moc slyšet občany země, kterou má chránit,“ zmínil závěrem senátor.

Celý příspěvek senátora Doubravy:

Stín prezidenta Háchy při návštěvě Merkelové

Nechápu, proč bláznivou Merkelovou premiér Sobotka pozval do Prahy. Přeskočilo i jemu? Němkyně zaměstnaná v Německu jako federální kancléřka, je pro slušné lidi nežádoucí osobou. Neb významným způsobem napomohla islámské invazi do EU v roce 2015. Místo toho, aby byla za to odsouzena k doživotí, stále se vydává za političku. A Sobotka jí to „baští“.

Oni už i Němci protestují proti tomu, že ještě předstírá, že je političkou. Např. v sousedním Sasku se uskutečnila řada demonstrací, jedna z posledních byla např. 23. srpna v Pirně.
Sobotka dobrovolně dělal to, co prezident Hácha dělal v roce 1939 z donucení. Kejval německému kancléři.

Prý se shodneme s Merkelovou na posílení ochrany vnější schengenské hranice. Vždyť k žádnému posílení vnější hranice EU nedochází. Stále k nám volně připlouvají migranti, a když nemají síly doplavat, ještě je „hlídači hranic“ vyloví a dopraví na území EU. Fraška. Naprostou drzostí je, že bláznivá Merkelová v Praze vyzdvihla, že ČR podpořilo námořní misi NATO v Egejském moři, která má zamezit nelegálním plavbám migrantů na řecké ostrovy. Vždyť tato pseudomise nic a nikoho neomezuje.
Shodli se prý i na přijímání podobných opatření pro zamezení velkého přílivu migrantů, jako byla březnová dohoda mezi EU a Ankarou o vracení uprchlíků do Turecka. Jenže, to nebyla dohoda, ale turecké vydírání.

Turecko mělo za povinnost bránit nelegální migraci. Prezident Erdogan migraci do EU jako formu diverze naopak podporoval. Erdogan EU vydírá, a jako protihodnotu, chtěl miliardy eur chce i bezvízový vstup Turků do EU. Na tom jako rozumném opatření se mohou shodnout jenom idioti.

Sobotka se snaží si zachovat tvář alespoň tím, že se v názoru na rozdělování uprchlíků mezi země Evropské unie na základě kvót názory ČR a Merkelové, rozcházejí. Abych to bral vážně, musela by proti tomu podat ČR žalobu, stejně, jako to udělal maďarský Olbrán, ne jenom žvanit kdesi v koutku aby nebyl moc slyšet občany země, kterou má chránit.
Sobotka místo kritiky vzrůstajícího nebezpečí na území Německa kvůli mimořádně vysokému nárůstu počtů nelegálních migrantů v SRN a fašizaci Turků na území SRN, kteří jsou pod vlivem tureckého islamistického Erdogana, se usmíval, že vztahy obou zemí jsou blízké a daří se je lepšit. Jako příklad pokroku ve vztazích Sobotka jmenoval dohodu o spolupráci policejních orgánů, která začne platit na začátku října. Nějak zapomněl na to, že úzká spolupráce policie a celníků mezi ČR a SRN již dávno v praxi probíhá.
Jaroslav Doubrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …