Sobotka je prý nebezpečný mutant, vymkl se přírodě. Tomio Okamura ještě připepřil debatu o imigrantech

31.07.2015 14:45

Tomio Okamura přirovnal premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD) k mutantovi, který jde proti vlastnímu druhu, když nechce zachraňovat děti v Klokánku, ale nezdráhá se vydávat velké peníze na uprchlíky.

Sobotka je prý nebezpečný mutant, vymkl se přírodě. Tomio Okamura ještě připepřil debatu o imigrantech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka

Poslanec Tomio Okamura patří mezi politiky, kteří upozorňují na rizika spojená s migranty mířícími na starý kontinent. V duchu prezidenta Zemana se pak Okamura ptá, jak je možné, že na uprchlíky Česká republika peníze má, ale pro své děti – spoluobčany, ne. Tuto otázku klade mimo jiné i proto, že sám prošel Dětským domovem v Maštově u Podbořan. Zažil tam podle vlastních slov šikanu ve velkém měřítku a usiluje o to, aby jiné děti nebyly vystaveny podobné trýznivé zkušenosti.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Jenže, když prezident upozornil na nepoměr výše finančních toků, týkajících se dětí a uprchlíků, premiér Sobotka reaguje tvrzením o nízkých pudech, jejichž využívání nemá Miloš Zeman jako velký politik zapotřebí. A tady je podle Okamury kořen problému.   

Celé prohlášení Tomia Okamury najdete zde

„Premiér má pravdu v jedné věci, a to, že ochrana našich dětí je skutečně pudová záležitost. Myslím, že jde o ten nejzásadnější pud sebezáchovy rodu. Pokud někdo tento pud postrádá, pak se takový mutant vymkl přírodě a je nebezpečný svému druhu, a pokud to je politik, tak celému národu a státu. Přeji panu premiérovi i vládě co nejrychlejší terapii a uzdraveni. Nebezpečné mutanty opravdu nepotřebujeme,“ uzavřel Okamura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…