Sobotko, lidé mají vlastní hlavu, nemluvte za všechny, zlobí se Vacek od Peake

01.05.2012 13:40

Momentálně nezařazený poslanec Martin Vacek, který se hlásí k platformě Karolíny Peake, se vyjádřil k prvomájovému projevu předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky, který vyzýval občany, aby v krajských volbách hlasovali proti vládě. Podle Vacka Sobotka zapomněl na minulost vlastní strany.

Sobotko, lidé mají vlastní hlavu, nemluvte za všechny, zlobí se Vacek od Peake
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka

Předáci burcují proti vládě, sepisují petice, prodávají trička a stejně jako vždy je k mání alkohol, párky a klobásy. Jen jedno je nové. Bohuslav Sobotka vyzývá, aby lidé v krajských volbách dali hlas pouze ČSSD. Ano, i to se může stát, jen bych rád připomenul, kdo také vládl v minulých letech v této zemi. Kolik let spravovala strana Bohuslava Sobotky tento stát?“ ptá se Vacek.

Sobotka nemá právo mluvit za všechny

Připomíná kauzy spojené s ČSSD – Mosteckou uhelnou, gripeny, plzeňskou Škodovku, ale i způsob, jakým hejtman David Rath vede Středočeský kraj. Na toto všechno podle Vacka Sobotka pravděpodobně zapomněl.

„Stal se tribunem národa, jehož jménem vyzývá vládu k odchodu. Chce z krajských voleb udělat celonárodní hlasování proti vládě. Opravdu emotivní vystoupení ve Vyškově mu však nedává právo mluvit za všechny lidi této země. Myslím, že každý z nás má svůj vlastní rozum i svou hlavu, tak to bylo, je a bude,“ zchladil Sobotku poslanec.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…