Stonjeková se Spencerovou skončily na Primě a kavárník se začal posmívat. Jenže pak mu jedna z dam odpověděla...

02.04.2020 21:13

Televize Prima chystá velké změny v programu a spolu s nimi končí i její spolupráce například s komentátorkou Karolínou Stonjekovou a novinářkou Terezou Spencerovou. Nad jejich odchodem neskrývaně projevili někteří radost. „Ultranacionalistky s xenofobními plky,“ zaznívá z komentáře na sociální síti Facebook. Stonjeková si taková slova na svou adresu nenechala líbit a vrací úder.

Stonjeková se Spencerovou skončily na Primě a kavárník se začal posmívat. Jenže pak mu jedna z dam odpověděla...
Foto: Repro XTV.cz
Popisek: Karolina Stonjeková

Komentátorka Stonjeková svůj konec na TV Prima oznámila dnes na svém Facebooku. „Všechno jednou končí... A tak kromě Ranní kávičky Terezy Spencerové zítřkem končí i moje komenty na Primě. Ne že by mě to vůbec nemrzelo, ale byl to hezkej rok a půl,“ hodnotí své působení v televizi.

Anketa

Podporujete Jana Hamáčka? (Hlasování od 2.4.2020)

37%
63%
hlasovalo: 17969 lidí
„Něco mi to dalo, něco to zanechalo, tudíž celková bilance je pozitivní. A nejlepší na tom je, že zatím každý zavřený dveře někde vedly k otevření daleko lákavějších dveří jinde... A jak by řekl klasik: ‚Vo vo vo vo tom to je‘!“ dodala optimisticky.

Samozřejmě kromě těch, které její odchod nepotěšil, se našli i ti, kteří se zaradovali. Jedním z nich je Jiří Hrebenar: „Dobrých zpráv není nikdy dost. Xenofobní plky ultranacionalistických snů z ošatky Karoliny Stonjekové i Terezy Spencerové na Primě končí. Bylo načase,“ nebral si servítky.

„Tyto dvě ultranacionalistky do Primy nikdy neměly přijít. Jen dokreslovaly primáckou neschopnost vytvářet opravdové zpravodajství,“ okomentoval práci obou dam.

Jeho názor neušel pozornosti Stonjekové, která jej na svém profilu nasdílela a připsala rovnou svou reakci. „Kdyby jste to někdo nevěděl, tak Tereza Spencerová a já jsme ‚ultranacionalistky‘ s ošatkou, verstehen? A proč, ptáte se? Inu protože tak pravilo Hrebenáro?“ dělá komentátorka z kritiky legraci.

„Já mám teda ale tejden! Napřed exeuroposlanec Štětina a pak ‚Toto‘. Už nyní jsem v toužebném očekávání, jaká že existence si mě vezme na paškál příště?“ doplnila na závěr.

reklama

autor: nab

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…