TOP 09 a KDU-ČSL: My umíme spojovat! Bouchat do stolu umí každý

24.09.2020 13:02

Pro nadcházející krajské volby se v Jihočeském kraji spojily strany TOP 09 a KDU-ČSL, jak v předvolebním spotu informuje kandidát na hejtmana František Talíř (KDU-ČSL). „. Je na čase spojit demokratické síly v naší zemi a v jižních Čechách jsme s tím už začali,“ burcuje Talíř s tím, že je to impuls pro spojování „demokratických stran“ i v nadcházejících parlamentních volbách příští rok.

TOP 09 a KDU-ČSL: My umíme spojovat! Bouchat do stolu umí každý
Foto: kdu.cz
Popisek: František Talíř

„Společně pro Jižní Čechy!“ hlásá titulek na facebooku jihočeské KDU-ČSL. „Bouchat do stolu umí každý. My ale dokážeme spojovat. Je na čase spojit demokratické síly v naší zemi a v jižních Čechách jsme s tím už začali. Do krajských voleb jdeme v čele s František Talíř a Pavel Klíma společně jako koalice TOP 09 a KDU-ČSL - Společně pro jižní Čechy,“ vábí voliče nový předvolební spot.

„Nabízíme energii, chuť měnit věci k lepšímu a hlavně skvělé kandidáty,“ chlubí se nová koalice a vyzývá voliče, aby je přišli v nadcházejících krajských volbách zvolit. „Když s vaší pomocí uspějeme jako koalice do kraje, bude to ten nejlepší start pro spojování sil do parlamentních voleb za rok,“ myslí politici obou stran i na parlamentní volby v roce 2021.

„V těchto krajských volbách jde opravdu o hodně a proto jsme jako KDU-ČSL a TOP 09 spojili síly,“ hlásí ve videu lídr nové koalice František Talíř a představuje některé z kandidátů. „Architektka Petra Trambová (TOP 09), která je schopná vyřešit největší problém jihočeského kraje a totiž dopravu. Místopředseda jihočeské TOP 09 Pavel Klíma, ředitel školy a malíř, prostě ideální kombinace schopného manažera s potřebnou dávkou kreativity,“ tvrdí Talíř.

„Srdcař a bojovník Šimon Heller (KDU-ČSL), středoškolský pedagog, který je garantem politiky zaměřené na konkrétní podporu rodin a dětí. Dále advokát Tomáš Bouzek (TOP 09) nebo poslanec a místopředseda KDU-ČSL Jan Bartošek,“ vypočítává dále kandidát na hejtmana Talíř.

Ing. Jan Bartošek

  • KDU-ČSL
  • Místopředseda KDU-ČSL
  • místopředseda PS PČR

„Máme skvělý program, jasný názor a máme vůli společně řešit problémy v našem kraji,“ uzavírá Talíř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…