Tady je taková závist! Helena Vondráčková otevřeně o Zemanovi s Babišem

09.11.2017 6:51

Miloš Zeman je moudrý člověk a Andrej Babiš je schopný člověk, schopný v různých odvětvích a lidi mu to závidí. Ta závist nabývá obrovských rozměrů a odtud se bere to protibabišovské smýšlení. V tomto duchu promluvila o Zemanovi s Babišem Helena Vondráčková.

Tady je taková závist! Helena Vondráčková otevřeně o Zemanovi s Babišem
Foto: archiv fanklubu Heleny Vondráčkové
Popisek: Helena Vondráčková s dortem se svojí podobiznou

Zpěvačka Helena Vondráčková se pro server Seznam Zprávy rozpovídala o tom, co cítila, když dostávala státní vyznamenání od prezidenta Miloše Zemana. Prozradila také, že si státní vyznamenání pověsila do své síně slávy blízko ocenění „zasloužilá umělkyně“ z roku 1982, které dostala ještě od komunistického režimu. Ale nezůstalo jen u medailí.

Anketa

Schvalujete postup někdejšího disidenta a exministra vnitra Tomáše Hradílka, který chce držet hladovku, dokud Zeman nezruší kandidaturu? Je ochoten i umřít.

5%
95%
hlasovalo: 11628 lidí

„Já mám doma takovou, já tomu říkám síň slávy, kde mám všechna vyznamenání, i ze zahraničí, ale nebylo tam místo, tak jsem dvě sundala a pověsila jsem tam tohle státní vyznamenání, kterého si velmi vážím. Pod ním je dokonce ještě jedno vyznamenání, kterého si také velmi vážím, také bylo diskutované a to jsem dostala někdy v 90. letech a to je zasloužilá umělkyně,“ prozradila zpěvačka.

Celý rozhovor naleznete zde

Dáma má za to, že když už někdo takové ocenění dostane, zvláště když je za práci, tak by ho měl přijmout. Proto ho přijala i ona. Lidé na ulici ji prý zdraví a gratulují jí. Vzkazují jí dokonce, že to měla dostat už dávno. Negativních komentářů si prý moc nevšímá, nemá třeba moc čas číst na internetu.

Po převzetí státního vyznamenání se prý chvíli zdržela na Hradě, pak vyrazili ještě na jednu oslavu a nakonec ještě doma „drbali“ s kamarádkou a nakonec šli spát v pět ráno. „Zdrbli jsme to všechno,“ prozradila,  

Pokud jde o samotného prezidenta Zemana, Vondráčková si ho prý váží a považuje ho za moudrého člověka, ale to neznamená, že by souhlasila se vším, co prezident říká. Stranou pozornosti Heleny Vondráčkové nezůstal ani pravděpodobný příští premiér Andrej Babiš (ANO).

„Lidé Andreji Babišovi závidí, ta naše závist nabírá obrovských rozměrů. Andrej Babiš by si zasloužil sestavit vládu,“ uvedla zpěvačka. Sluší se připomenout, že před volbami Andreje Babiše podpořila, a podporuje i Miloše Zemana.  

„Pan Babiš je velmi schopný člověk, v různých odvětvích, v širokém záběru a proto si myslím, že je to muž na svém místě. Lidi mu něco vyčítají, ale hlavně mu záviděj. Ta naše závist nabývá obrovských rozměrů A to je jeden z důvodů toho protibabišovského smýšlení,“ vyjádřila svůj názor zpěvačka. „A myslíte, že mu závidí i policie?“ zeptala se moderátorka Helena Šulcová, snad v narážce na Babišovo obvinění v kauze Čapí hnízdo. „To nevím, ale policisté jsou také lidé,“ podotkla Vondráčková. Jinak by ale politiku se zpíváním nespojovala. Zpěvák má zpívat a politik se má zabývat politikou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…