Tady se za Miloše Zemana nestydí: Peklo pro „červenokaretníky“

19.04.2016 12:41

Facebooková komunita Nestydím se za prezidenta již má více než šest tisíc příznivců. Fanoušci hlavy státu Miloše Zemana zde nešetří chválou.

Tady se za Miloše Zemana nestydí: Peklo pro „červenokaretníky“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Konečně frajer na Hradě, neboť co tam bylo před ním, děs a hrůza. První to odevzdal Západu a druhý to, co ještě zbylo, rozkradl. Ani jednoho z těch dvou zmrdů nemusím a nejsem sám. Národ už je skutečně nasraný na parchanty. Díky za Zemana,“ poznamenal mimo jiné pod článkem ohledně přijetí rakouského prezidenta Heinze Fischera František Lysák.

Uživatelka Edita Hansen poté poznamenala, že je hrdá na českého prezidenta. „Nelíbá zadek druhým jako Sobotka a spol.,“ uvedla.

„Pane Zemane, obyčejný lid Vám děkuje, bijte do těch politiků, třeba se jim konečně rozsvítí v těch makovicích,“ napsal pro změnu pod sdíleným článkem o kvótách Josef Ducháček. 

V souvislosti s přijetím čínského prezidenta Si Ťin-pchinga Milošem Zemanem se vyjádřil například Jaroslav Klapka. „Já si myslím, že TOP 09 a ODS jsou strany, které končí, potom co předvádí v parlamentu a na veřejnosti. A ČSSD ztratí jednáním předsedy Sobotky hodně hlasů, protože jde proti lidem, a ne za zájmy našeho lidu,“ myslí si. 

Razantnější byla Vlasta Knopová. „Havlovi spratci se bouří proti návštěvě prezidenta komunistické Číny. Prezident Zeman jasně po návštěvě Číny řekl, že jej zajímají investice; co dělá Čína na své půdě, to ovlivnit nemůže, a tím to pro něj hasne. Jen se divím, že protikomunističtí aktivisté a američtí vlezdoprdelkové nebojují a nahlas se neozývají proti usmiřování Ameriky s komunistickou Kubou,“ podotkla s tím, že pevně věří, že TOP 09 a ODS se nedostanou do Poslanecké sněmovny. Tyto strany podle ní může volit už jen totální ignorant a nedemokrat. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…