Takhle dopadl Václav Klaus. Podívejte se, kde vystoupil

28.08.2014 8:54

Václav Klaus strávil letošní léto na své chalupě, kde znovu po letech objevil kouzlo jižních Čech. Připravoval se tam však na své podzimní přednáškové turné, které jej zavede do mnoha světových destinací. I o tom si prý bude povídat se známými komiky v chystané televizní talk show.

Takhle dopadl Václav Klaus. Podívejte se, kde vystoupil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus po 25 letech navštívil bývalý Prognostický ústav, kde vystoupil v diskusi s názvem Ukrajina mezi Evropou a Ruskem

Anketa

Kdo napáchal na světě nejvíc zla?

6%
21%
73%
hlasovalo: 15835 lidí

„Když byl prezident, rekreoval se na lánském zámečku. Tohle léto ale musel strávit v poloroubence na Táborsku. I s tím se musí Václav Klaus po odchodu z vrcholné funkce smířit,“ říká o Václavu Klausovi v úvodu reportáže hlasatelka.

Bývalého prezidenta pak můžeme vidět jako hosta na sedačce u bavičů Michala Suchánka a Richarda Genzera, se kterými natáčel novou talkshow TGM. Na fotografiích z natáčení bylo možné vidět bývalého prezidenta například s lyžařskými hůlkami.

Redaktorům webu Blesk.cz pak prozradil, že na chalupě letos strávil značnou část léta, protože v předchozích letech ji jako prezident dost zanedbával. „Já opakovaně vtipkuju, že v té době jsme měli k dispozici trochu větší chalupu, která se jmenuje lánský zámek,“ vysvětloval prezident, proč svou jihočeskou chalupu opomíjel.

Celé video ZDE

„Letos jsem se k ní vrátil a usoudil jsem, že to Táborsko mám strašně rád, jezdím tam odmalička a je to krásná krajina, je tam pohoda, takže jsem tam letos opravdu trávil dost dní,“ vyprávěl.

Další dotaz směřoval na Klausovy plány do budoucna. „Já pořád něco píšu, někde přednáším, někam jezdím,“ prozradil Klaus a pochlubil se, že za dva dny odjíždí na velkou konferenci do Hong Kongu, kde má jeden z hlavních referátů. „A to je práce, než si ty referáty v cizích jazycích napíšete a připravíte,“ krčil rameny. A on prý má takových akcí spoustu (vyjmenoval, že v následujících dvou měsících jej čekají přednášky v Srbsku, v Londýně a v USA). „Takže já pořád někam putuju,“ uzavřel své povídání pro Blesk.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …