Takhle lézt do zadku, vysmál se doktor Macek „kavárně“

07.04.2016 10:27

Jeden dar významného sociálního demokrata vlastní straně, jeden z posledních výroků amerického prezidenta a také politika Petra Pitharta okomentoval ve svých dnešních glosách bývalý čelný politik ODS Miroslav Macek.

Takhle lézt do zadku, vysmál se doktor Macek „kavárně“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Na svém webu Viditelny-macek.cz připomíná, že člen ČSSD Ludvík Urban se stal v listopadu roku 2014 místopředsedou představenstva Českých drah s platem kolem 3 milionů korun ročně. V roce 2015 přispěl do pokladny ČSSD darem ve výši 174 000 Kč. „Není to sice tradiční desátek, ale cestující Českých drah jistě potěšilo, jak se s jejich jízdným (a daněmi, neb ČD jsou dotovány z rozpočtu) hospodaří.

Navíc je to elegantní návod k použití pro čerstvě zadluženou ČSSD…,“ podotýká poněkud ironicky Macek.

Celý text je ZDE

Povšiml si také toho, že americký prezident Barack Obama prohlásil, že chce, aby se do roku 2020 milion amerických studentů naučilo čínsky. Obama to oznámil během společné tiskové konference s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem. „Pražská kavárno, tak takhle lézt komunistickým Číňanům do zadku si netroufl ani Miloš Zeman! Předpokládám, že už organizujete demonstraci před americkou ambasádou a vyzvete EU k sankcím proti USA,“ poznamenává Macek opět v ironickém duchu.

Bývalý český premiér Petr Pithart prý včera v rozhlase prohlásil: „Musíme nastavit pravidla evropské diskuse.“ Miroslav Macek to okomentoval těmito slovy: „Tak to je doposud nejelegantnější vyjádření návrhu zákazu jiných názorů, než zastává Petr Pithart a jemu podobní.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…