Téma migrace: 227 tisíc Italů zmizelo, varuje známý publicista Benjamin Kuras. Kam?

11.09.2017 16:55

Publicista Benjamin Kuras se na serveru Neviditelný pes rozepsal o tom, jak se mění Itálie. Od roku 2015, kdy vrcholila uprchlická krize, v této zemi prý zmizelo na 227 tisíc italských občanů. Kam se poděli?

Téma migrace: 227 tisíc Italů zmizelo, varuje známý publicista Benjamin Kuras. Kam?
Foto: repro ČT
Popisek: Benjamin Kuras

Kuras varuje, že Itálie se stává zemí bez Italů. „Během roku 2015 jich zmizelo 227 000. Tedy včetně Italek. Tedy zmizelo – oni se přesněji řečeno ani neobjevili, aby mohli zmizet. O tolik víc Italů totiž zemřelo, než se narodilo. Zavinila to italská porodnost sestupem z někdejšího vrcholu Evropy na její dno a spočítal to statistický úřad ISTAT,“ píše Kuras. Cizinců naopak přibylo asi 150 tisíc. Málokoho asi překvapí, že jde o mladé Afričany.

Samotné Italy na tento neblahý fakt upozornil Magdi Allam, v Egyptě narozený bývalý muslim, kterému se zalíbilo v Itálii. Stal se prý dokonce katolíkem, a když zjistil, jak moc se současný papež přiklání k muslimům, na protest opustil i katolickou církev.

Zatímco do Řecka migrantů přichází méně, do Itálie migrační toky naopak zesílily. Do země přicházejí občané Eritreje, Bangladéše, Guineje, Gambie, Pobřeží slonoviny a tak podobně. Itálie už přestává situaci zvládat. Požádala proto ostatní evropské státy o pomoc.

„Když pak Itálie dodatečně vysvětlila, že nepotřebuje pomoc s přívozem, nýbrž rozvozem podle bruselských kvót, a když kvóty nesmlouvavě zamítli xenofobní Středoevropané, rozbřesklo se i několika dalším zemím, že by byl možná dobrý nápad nechat Itálii v bryndě. Z té ji možná nakonec vyhrabe jen Libye, která už má pašeráků a afrických migrantů taky plné zuby a peníze placené z fondů EU pirátům, neziskovkám a ostatním pečujícím organizacím a obecním správám ve výši 30 eur na migranta na den by si raději vzala sama. A od konce léta 2017 migrační toky zastavuje a nabízí z evropských financí postavit na svých jižních hranicích neprodyšný plot maďarského střihu. Tak by Evropu nakonec před muslimy mohli ještě zachránit muslimové, když už sama svou záchranu vzdala,“ doplnil s nádechem ironie Kuras.

Pokud by se nic nezměnilo, nemusí podle Kurase trvat dlouho a v Itálii Itala už nenajdeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…