To bude nablito. Jaromír Jágr a Hrad: Zastání pro legendu

24.09.2020 13:32

Hokejový trenér Martin Stloukal, se kterým server ParlamentníListy.cz před časem vedl rozhovor, se pořádně namíchnul. Naštval ho tweet, pod kterým bylo podle jeho názoru pořádně „nahavlováno a TOP 09 nablito“. Šlo o Jaromíra Jágra.

To bude nablito. Jaromír Jágr a Hrad: Zastání pro legendu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Hokejový trenér brněnské Techniky, Martin Stloukal

Anketa

Podporujete nový plán EU na povinnou relokaci migrantů?

2%
98%
hlasovalo: 36033 lidí
Nemocný člověk, fanoušek SPD, ultrapravičák, vulgární darwinista, otevřený rasista a xenofob. Tak hokejového trenéra Martina Stloukala popsal komentátor Deníku Referendum Petr Bittner. Trenér si tuto nálepku vysloužil tvrdým přístupem ke svým svěřencům z týmu juniorů Techniky Brno.

„Vo smaženým žrádle se ani nebudeme bavit. Nechci vidět, že budete žrát nějaký čínský přejetý psy, kebaby u těch cikánů smradlavejch, špinavejch tam nebo něco takovýho. Nebo pizzu. To ani náhodou, hošánci. Jestli uvidím pizzu, tak ho kopnu do prdele, že vylítne před zimák,“ sdělil mimo jiné mladým hokejistům na nahrávce, která kolovala po internetu.

V rozhovoru pro server ParlamentníListy.cz se trenér postavil k vysílání České televize.

Objektivní hodnocení kvality úrovně informovanosti zajistí jen a pouze rating – sledovanost zpravodajského kanálu, státní televize, která k tomu má absolutně nejlepší podmínky v branži. Místo toho vytvářejí exhibicionistické pořady vlastních novinářů – moderátorů karikujících sebe sama. Politická školení, co si mám myslet, a knížecí rady jak mám žít, nikdo z občanů nepotřebuje. Dodejte co nejširší spektrum relevantních informací k zásadní události a nechte laskavě na divákovi, ať si udělá úsudek sám. Prioritu mají mít události týkající se občanů ČR,“ konstatoval Stloukal.

Tentokrát se zastal hokejové legendy Jaromíra Jágra a vyčinil všem, kteří Jágra kritizovali za to, že svolil ke společné fotce s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem.

„Pod tímto tweetem je zase tak nahavlováno a TOP 09 nablito i z určité části ODS nasráno, že se nestačím divit. Otázka zní: Koho by ten jeden každý flusající primitiv odmítnul, kdyby byl požádán o společné foto?“ zeptal se rozzlobeně.

Trenér Martin Stloukal znovu promluvil

Fotka Jaromíra Jágra se Zemanovým kancléřem Mynářem je staršího data, ale možná na síti stále koluje i proto, že novináři stále hradnímu kancléři věnují nemalou pozornost. Investigativní novinář Janek Kroupa v textu pro server Seznam zprávy upozornil např. na obchod s břidlicovým dolem na Opavsku, v němž se angažoval i hradní kancléř Vratislav Mynář a za své angažmá inkasoval odměnu 500 milionů korun.

Na odměně pro kancléře jsme byli domluveni, řekl Seznam Zprávám v čerstvě pořízeném rozhovoru podnikatel Radim Masný, pro něhož kancléř obchod s čínskými společnostmi CEFC a později CITIC domlouval.

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…